Destinul sufletelor - dr. Michael Newton

În Destinul Sufletelor , 67 de oameni asemeni dumneavoastra îsi trec în revista amintirile din viata de dintre vieti. Aceasta carte, bazata pe cercetarile efectuate de hipnoterapeutul Dr. Michael Newton în domeniul vietii de dupa moarte, se adreseaza deopotriva cititorilor primului volum al autorului, Calatoria Sufletelor , cât si celor ce de-abia acum iau contact cu scrierile acestuia.
Puteti explora în detaliu amintirile dumneavoastra spirituale citind aceste relatari ce apartin unor oameni scufundati în stare de hipnoza adânca, aflând detalii fascinante despre:

  • Scopul nostru pe Pamânt;
  • Asezarile spirituale în care se duc sufletele dupa moarte;
  • Modurile în care spiritele iau legatura cu cei în viata;
  • Ghizii spirituali si fiintele întelepte care ne iau interviu dupa fiecare viata;
  • Suflete pereche;
  • Legaturile dintre grupurile de suflete si familiile umane;
  • Modalitatile de recreere ale sufletelor si calatoriile acestora în viata de dintre vieti;
  • Legaturile dintre suflet si minte;
  • De ce alegem anumite trupuri.

  • Extras din cartea " Destinul sufletelor" de dr. Michael Newton:

    " In momentul mortii sufletul nostru se desprinde de corpul-gazda. Daca sufletul este batrin si are experiente din mai multe vieti anterioare, va sti negresit ca a fost eliberat si se va intoarce acasa.

    Nu e nevoie ca o persoana anume sa intampine aceste suflete avansate. Cu toate acestea, cele mai multe suflete cu care lucrez sunt intampinate de calauze in afara planului astral al Pamantului.

    Un suflet tanar sau un copil care a murit ar putea fi putin dezorientat pana cand ar aparea cineva mai aproape de nivelul de baza pentru a-l intampina. Exista suflete care prefera sa ramana pentru un timp la locul unde le-a surprins moartea.Cele mai multe pleaca imediat.Timpul nu are sens in lumea spiritelor .

    Desprinse de trupul in care s-au aflat, spiritele vor sa aduca alinare cuiva aflat in suferinta sau au alte motive pentru a ramane o vreme in apropierea locului in care a survenit moartea nu resimt timpul ca pe o pierdere. Pentru suflet timpul devine timpul Acum, care e diferit de timpul linear.

    Pe masura ce se indeparteaza de Pamant , sufletele se invaluie intr-o lumina din ce in ce mai stralucitoare. Unele dintre ele vor vedea pentu cateva momente o intunecime cenusie si vor simti cum trec printr-un tunel sau printr-o poarta.

    Diferentele dintre aceste doua fenomene depind de viteza de iesire a sufletului din corp, care, la randul sau, se afla in stransa legatura cu experientele sufletului. Senzatia de a fi condus de calauze poate fi placuta sau fortata, in functie de maturitatea sufletului si de capacitatea lui de a se adapta repede.

    La inceputul perioadei de desprindere, toate sufletele vad "fasii de nori" in jurul lor care, la scurt timp , se limpezesc permitindu-le sa se avante in infinitul departarilor.

    Este momentul in care sufletul obisnuit zareste o forma fantomatica de energie venind spre el. Aceasta aparitie poate sa fie unul sau chiar doua suflete pereche, dar in mod sigur este calauza. In situatiile in care suntem intimpinati de un sot sau prieten care ne-a parasit inaintea mortii noastre, calauza noastra se afla si ea in apropiere , astfel incat sa poata prelua procesul de transformare.

    In momentul in care sufletele se indreapta spre locul numit "acasa". trasatura lor "pamanteasca" deja s-a schimbat.

    Ele nu mai pot fi numite umane in sensul pe care-l atribuim unei fiinte omenesti cu laturile ei, emotionala, temperamentala si fizica.

    De exemplu sufletul nu isi deplange moarea corpului fizic in felul pe care o fac cei apropiati lui. Sufletul e cel care ne face umani pe Pamant, insa fara corpul nostru , nu am mai fi ceea ce suntem , Homo Sapiens .

    Sufletul are o maretie care nu poate fi redata in cuvinte, aflandu-se dincolo de orice descriere. Tind sa cred ca sufletele sunt forme inteligente de energie luminoasa subtila.

    Dupa moarte, sufletele simt imediat schimbarea , pentru ca nu mai sunt impovarate de un trup -gazda temporar , cu creier si sistem nervos central.

    Unele suflete au nevoie de o perioada mai indelungata de acomodare decat altele .

    Energia sufletului este capabila sa se divida in parti egale, asemeni unei holograme.

    Energia sufletului poate avea vieti paralele in alte corpuri , cu toate ca acest lucru este mult mai rar decat ne-am putea astepta. Totusi , datorita naturii duale a tuturor sufletelor, o parte din energia noastra subtila ramane intotdeauna , ca o constanta , in lumea spiritelor.

    Astfel , se poate sa iti vezi mama, la intoarcerea ei dintr-una din vietile de pe Pamant , chiar daca ea, probabil, a murit cu treizeci de ani in urma si sufletul sau s-a reincarnat.

    Perioada de orientare petrecuta alaturi de calauzele noastre, care se desfasoara chiar inainte de a ne alatura grupului matca, variaza de la suflet la suflet atat in functie de diferitele vieti traite de acesta, cat si de diferitele vieti ale aceluiasi suflet.

    Aceasta este o periaoda de liniste si acalmie si se ofera oportunitatea de a scapa de orice frustrari legate de viata pe care tocmai am inchiat-o. Perioada de orientare are intentia de a fi o sesiune usoara de informare si de tesatre facuta cu grija de ghizii-profesor, care poate fi mai lunga sau mai scurta, in functie de ceea ce am realizat sau nu din contractul vietii noastre.

    Problemele karmice speciale sunt la randul lor revazute, cu toate ca vor fi discutate detaliat mai tarziu in cadrul grupului matca al sufletului nostru.

    Energia cu care unele dintre suflete se intorc nu va fi trimisa imediat in grupul lor. Este vorba de acele suflete care au fost contaminate de trupurile lor fizice si s-au implicat in actiuni malefice. Insa trebuie facuta distinctia intre a face un rau fara intentia de a rani pe cineva si raul savarsit intentionat.

    Raul facut altora este evaluat cu grija , pe diferitele grade, de la inselatorie la rea-vointa.

    Acele suflete care au fost asociate cu raul sunt duse in centre speciale pe care unii clienti le numesc " unitati intensive de ajutor".

    In acel loc , mi s-a spus ca energia este remodelata pentru a fi reintregita.

    Aceste suflete pot fi trimise pe Pamant in scurt timp, in functie de natura transgresiunilor lor. In acest fel , aceste suflete vor avea posibilitatea de a alege sa serveasca drept victime ale unor actiuni rele in viata viitoare.

    Cu toate acestea , daca manifestarile lor au fost crude si s-au repetat de-a lungul unui numar de vieti, inseamna ca avem de-a face cu un mod de comportament reprobabil. Sufletele de acest fel pot petrece o lunga perioada - chiar mai mult de o mie de ani pamanteni- intr-o experienta spirituala solitara.

    Un principiu de baza al lumii spiritelor este ca savarsirea unui rau intentionat sau nu, va necesita sa fie redresat intr-un fel sau altul intr-o viata viitoare.

    Acest fapt nu este considerat ca o pedeapsa , nici macar ca o penitenta, ci ca o posibilitate de crestere karmica.

    Nu exista iad pentru suflete, exceptind, poate viata pamanteasca.

    Unele vieti sunt atat de dificile , incat sufletul ajunge acasa foarte obosit. Astfel , in locul unei energii intinerite de ghizii nostri, care isi combina propria energie cu a noastra la intrarea in lumea spiritelor , se poate intampla totusi ca energia noastra sa fie foarte scazuta.

    In aceste cazuri,in loc de a sarbatori acest eveniment(intoarcerea acasa) , sufletele au nevoie mai degraba de repaos si de singuratate.

    Intr-adevar, multe suflete care au nevoie de odihna o primesc dupa reunificarea cu grupurile lor.

    Grupul nostru poate fi violent, furtunos sau supus si docil, in concordanta cu ceea ce am facut in timpul unei incarnari. Toate grupurile isi intampina prietenii in felul propriu, dar intodeauna cu sentimente de adanca dragoste si camaraderie.

    Intoarcerea acasa este un interludiu plin de bucurie , mai ales daca urmeaza unei vieti fizice in care nu am avut prea multe contacte cu rudele apropiate de suflet.

    Majoritatea subiectilor mei mi-au spus ca au fost intimpinati cu imbratisari, zambete si cu mult umor, ceea ce consider ca este un mod de comportament definitoriu al vietii in lumea spiritelor. Grupurile entuziaste care au planuit sarbatoarea in cinstea sufletului care s-a intors isi pot suspenda , in acest scop orice alta activitate. "

    Niciun comentariu: