ADN-UL, ÎMBUNĂTĂŢIRE CELULARĂ?




ADN-UL, ÎMBUNĂTĂŢIRE CELULARĂ?
O NOUĂ FORMĂ A FIINŢEI UMANE?

Dr. Berrenda Fox furnizează dovezi ale modificărilor ADN-ului şi a celulelor în acest interviu acordat Patriciei Resch...
Dr Fox este un practician holistic de la Centrul de Bunăstare din Avalon din Mt Shasta, California. Clinica Avalon îşi propune revenirea la utilizare a idealului de vindecare aşa cum a fost el practicat în insula originară Avalon.
Dr. Fox a dovedit prin teste de sânge că unele fiinţe au dezvoltat noi lanţuri în ADN.

Patricia Resch: Berrenda, spune-ne ceva despre tine.

Dr. Berrenda Fox: Am doctorate în psihologie şi neuropatie. În timpul perfecţionării mele în Europa, am lucrat şi cu media, iar acest lucru continuă încă printr-o serie de filme şi management. Cum ştiţi, lucrez cu Reţeaua de Televiziune FOX, asupra subiectului: „Să înţelegem Extraterestrii şi rolul lor în ceea ce se întâmplă cu omenirea în acest moment”. Cele mai cunoscute producţii sunt: „Sightings”(Viziunile) şi „The X File” (Dosarele X).

PR: Care sunt schimbările ce se petrec în momentul acesta pe planetă, şi cum sunt organismele noastre afectate?

Dr.Fox: Exista schimbări majore, mutaţii care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viaţa s-a ivit din apă. Câţiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenţie a geneticienilor din toată lumea, şi subiectul principal a fost legat de schimbările care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se întâmplă cu siguranţă o transformare evolutivă, numai că încă nu ştim în ce anume ne transformăm.

PR: Cum este această schimbare de ADN?

Dr.Fox: Fiecare are o spirală dublă de ADN. Ceea ce noi aflăm acum este că existĂ Şi alte spirale care s-au format. În interiorul spiralei duble există două filamente (lanţuri) de ADN răsucite într-o spirală. În înţelegerea mea, noi vom dezvolta douăsprezece spirale. În această perioadă, care pare că ar fi început cu 5 până la 20 de ani în urmă, am fost transformaţi prin mutaţii. Aceasta este explicaţia ştiinţifică. Este o mutaŢie a speciei noastre în ceva nou pentru care rezultatul final nu este ÎncĂ cunoscut.

Schimbările nu au fost făcute publice, deoarece comunitatea ştiinţifică se teme să nu înspăimânte populaţia. Totuşi, oamenii se schimbă la nivel celular. Lucrez cu 3 copii chiar acum, care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni ştiu şi simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare şi acum ea devine realitate, în moduri diferite. Ştim că este o mutaţie pozitivă chiar dacă fizic, mental şi psihologic poate fi înţeleasă greşit şi poate înspăimânta.

PR: Aceşti copii prezintă caracteristici diferite de ceilalţi copii?

Dr.Fox: Aceştia sunt copii care pot muta obiecte în cameră doar concentrându-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apă doar privindu-le. Sunt telepatici. Poţi să te gândeşti că aceşti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred că ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, în câteva decade.

PR: Crezi că asta ni se va întâmpla tuturor?

Dr.Fox: Sistemele noastre imunitare şi endocrine sunt cele mai bune evidenţiatoare ale acestor schimbări. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez şi fac cercetări în domeniul testării şi terapiei imunologice. Câţiva adulţi pe care i-am testat au de fapt încă o spirală de ADN în formare. Câţiva o au chiar şi pe a treia. Aceşti oameni trec printr-o mulţime de modificări majore care se petrec în conştiinţă şi în organismul lor, pentru că de fapt cele două sunt una. În opinia mea, Pământul şi orice există aici îşi înalţă vibraţiile. Mulţi dintre copiii recent născuţi au trupuri care sunt luminatori magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai în vârstă şi aleg să se schimbe trebuie să treacă prin mai multe transformări fizice.

PR: Ce anume cauzează transformarea în organismele născute cu cele doua lanţuri normale de ADN?

Dr.Fox: Cel mai uşor mod de a produce mutaţia ADN-ului nostru este printr-un virus. În consecinţă, viruşii nu sunt neapărat răi. Viruşii trăiesc doar în ţesuturi vii. Viruşii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimbă structura celulară. Virusul Hiv nu este un virus al ADN-ului. În loc să transforme organismul, el îl devoră. Cei mai mulţi dintre oamenii care trec prin acest proces şi ies de partea cealaltă a valului, cum s-ar spune, au o nouă profesie, un nou mod de a gândi, sau cel puţin un început al unui nou mod de viaţă...

Chiar dacă ei se pot simţi bolnavi, obosiţi, sau deznădăjduiţi la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o şansă de a-şi schimba structura ADN-ului şi organismul într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generaţie. Îngerii care au fost văzuţi sunt semne că noi ne transformăm. Aşa cum înţeleg eu, vom putea desĂvÂrŞi acest proces pÂnĂ În 2012.

PR: Ce alte schimbări ne putem aştepta să vedem?

Dr.Fox: Nu va mai exista nici o boală, nu va mai fi nevoie să murim. Vom fi apţi să ne învăţăm lecţiile nu prin suferinţă ci prin bucurie şi prin iubire. Vechiul sistem va trebui să se prăbuşească şi asta nu se va întâmpla fără o luptă majoră. Şi astfel vom avea toate războaiele: o mulţime dintre metodele de vindecare ale medicinii alopate nu mai funcţionează, guvernele nu mai funcţionează. O mulţime din vechile paradigme nu mai pot exista, deşi se luptă a fi menţinute, nu există nici un dubiu că ele de fapt sunt în schimbare.

Aceia dintre noi care au ales să trăiască în acest timp sunt înainte mergătorii unei specii aproape noi. Este o specie umană, însă, în acelaşi timp manifestând de fapt “raiul” pe pământ. Primim acum ajutor suplimentar de la maeştri şi de la fiinţe de pe alte planete, fiinţe angelice, şi învăţăm să ne îndreptăm spre înlăuntrul nostru. Cu cât suntem mai capabili să ne adâncim în noi înşine şi să ascultăm vocea tăcerii acolo, cu atât ne acordăm mai uşor la transformările care se produc.

PR: Care sunt efectele colaterale ale unei asemenea transformări?

Dr.Fox: Cu transformarea care se petrece la nivel celular, începem să ne simţim ca şi cum nu am fi aici. Ne putem simţi istoviţi, deoarece noi chiar ne schimbăm celulele şi devenim o altă fiinţă. Ca un nou născut, s-ar putea să avem nevoie de foarte multă odihnă.

Confuzia mentală şi incapacitatea de a ne concentra pe sarcinile de rutină pot apărea, deoarece noi suntem programaţi pentru ceva mai cuprinzător. Junghiurile şi durerile în tot corpul care nu au cauze specifice pot deveni ceva obişnuit. Unii oameni se pot simţi ca şi cum ar lua-o razna. Dacă se vor duce la un cabinet medical, cel mai probabil li se va recomanda tratamentul cu Prozac, deoarece nu i se va putea spune despre ce este vorba. Este dificil pentru medici deoarece nu au obiceiul să lucreze cu energia organismului.

Pentru că chakrele noastre sunt legate de sistemul endocrin, femeile vor trece prin transformări hormonale. Pot plânge fără motiv, fiindcă plânsul eliberează hormonii. Multe femeii vor intra în menopauză mai devreme, pentru că suntem acceleraţi.

Bărbaţii se pot simţi frustraţi datorită epuizării, pentru că în mod obişnuit ei sunt destul de activi. Îşi pot simţi partea feminină a fiinţei manifestându-se deoarece aceasta este partea intuitivă. Terapia emoţională care a luat proporţii în ultimii 20 – 30 de ani, a fost îmbogăţită cu noi tehnici tocmai pentru a face faţă acestor transformări. De fapt noi facem o muncă emoţională uriaşă într-un timp foarte scurt care, în mod normal, ar fi durat mii de ani.

PR: Cum tratezi pe cineva care trece prin aceste transformări?

Dr.Fox: Abordez situaţia din punctul de vedere al lucrului cu fiinţele individuale în loc de a trata o boală, "doctor" în latină înseamnă educator. Singurul serviciu eficient pe care îl poţi desfăşura ca vindecător autentic este acela de a împuternici persoanele cu instrumentele necesare şi de a le reasigura că ceea ce li se întâmplă este real, şi că se pot vindeca, eliberându-se de simptomele negative în timpul vindecării.

Mai întâi cer un test imunologic care nu se efectuează în mod tradiţional. Acesta este un test de sânge realizat de un laborator de cercetare înalt specializat. Apoi dau pacienţilor informaţiile despre rezultate. Acestea sunt mai mult ca o hartă/diagramă a transformărilor, astfel încât ei să poată avea puterea de a se vindeca. Eu nu sunt vindecătorul, ci doar un instrument în procesul individual de vindecare. Există forţă într-o persoană care-şi priveşte testele de sânge şi vede harta/diagrama a ceea ce urmează să se petreacă în organismele lor, cauzând câteodată declic-uri în subconştient.

Cheia reală este că persoana îşi asumă responsabilitatea şi face propria muncă. Ceea ce utilizez ca instrumente nu sunt instrumentele obişnuite. Folosesc foarte mult organoterapia, care este un tratament glandular din Europa, ca să fortific sistemul hormonal spre a accepta schimbările ce survin la nivelul AND-ului.

De asemenea, folosesc homeopatia, pentru a lucra asupra corpului energetic, vitamine, plante şi terapia cu laserul rece. Terapia aplicată depinde în întregime de nevoile fiecărei persoane. Din ceea ce fac, multe lucruri sunt preluate de la cei pe care i-aş numi surorile şi fraţii mai vârstnici care au trăit înaintea noastră aici. Ei sunt din alt sistem solar de unde am venit toţi ca să ajutăm această planetă în tranziţie.

PR: Cum îţi vezi munca desfăşurându-se?

Dr.Fox: Mă uit la munca mea ca la un pod sau ca la o tranziţie. Este şi ştiinţifică şi artistică. Vindecarea este atât o artă, cât şi o ştiinţă. A folosi doar ştiinţa sau doar arta vindecării nu este destul pentru o sănătate deplină. Nu cred că voi fi un vindecător toată viaţa deoarece cred că bolile vor fi eliminate. Noi, ca fiinţe conştiente, vom elimina boala şi suferinţa.

transformările ADN-ULUI ŞI ALE ORGANISMULUI

REMEDII PENTRU simptomele care le Însoţesc


Extrase dintr-un articol “Viziunea extinsă” de Suzana Thorpe-Clark

Am fost transformaţi fizic din fiinţe organice – compuşii organici sunt compuşi bazaţi pe carbon – cu doua lanţuri de ADN , în fiinţe cristaline cu 1.024 lanţuri de ADN (cel mai probabil), deoarece doar substanţele cristaline pot exista pe nivele superioare multidimensionale. De fapt, organismele noastre au fuzionat cu spiralele ADN-ului Sirian (al fiinţelor de pe Sirius), dat fiind că acest format este destul de apropiat de cel care ne este propriu, pentru ca acesta să fie capabil să integreze transformarea cu relativ puţine efecte secundare.

Nu doar noi, oamenii, ne schimbăm, ci toate formele de viaţă de pe Pământ devin cristaline. Toţi peştii din mare, toate florile din gradină, păsările de pe cer, chiar şi câinele sau pisica ta. Totul se schimbă. Nimic nu va muri şi nu va fi distrus, pentru că noi toţi ne deplasăm împreună spre O NOUĂ STARE DE A FI. Această nouă stare de a fi reclamă ca fiecare dintre noi, mental, fizic şi emoţional, să lăsăm la o parte conceptele lumii tridimensionale.

Exact ca şi în moarte, a lăsa deoparte este partea majoră a procesului de transformare, precum cineva nu poate lua cu sine vechile valori şi vechiul fel de a fi într-o viaţă de apoi cu totul diferită. Deci, pe măsură ce înaintăm în aceste transformări, suntem siliţi să renunţăm la relaţiile obişnuite, la slujbe, la cariere, la cămine, la proprietăţi şi aşa mai departe, dacă acestea sunt incapabile să ne susţină noul mod de a fi.

Prin urmare, poate să ne surprindă apariţia unei stări de anxietate şi de teamă care se simte deoarece aceste transformări se află deja în progres, chiar dacă majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de ele. De asemenea, schimbările de la nivel fiziologic sunt, în mod curent, accelerate şi există MULTE SIMPTOME FIZICE TEMPORARE care se manifestă în corpul nostru în consecinţă. Câteva dintre acestea ar fi:

  • simptome ca de gripă: temperatură ridicată, transpiraţie, dureri de oase şi încheieturi, etc., dar care nu răspund la antibiotice;
  • migrene – dureri severe de cap, care nu trec cu nici un analgezic;
  • diaree ocazională;
  • ocazional, curge nasul – cu strănuturi care durează 24 de ore şi nu e o răceală sau o alergie;
  • ameţeală;
  • zgomote în urechi;
  • palpitaţii;
  • ne simţim întregul corp vibrând– mai ales în timpul nopţii când suntem în stare relaxată;
  • spasme musculare intense – plus dureri în trup, mai ales în spate;
  • furnicături – în mâini, braţe, picioare sau tălpi;
  • pierderea puterii musculare – în mâini, cauzată de schimbările care se produc la nivelul sistemului circulator;
  • dificultăţi ocazionale de respiraţie – şi/sau observarea unei respiraţii mai puternice sau mai zgomotoase când ne aflăm în stare relaxată;
  • schimbări în sistemul imunitar;
  • schimbări ale sistemului limfatic;
  • oboseală – chiar epuizare în urma unor eforturi minore;
  • nevoia de a dormi mai mult şi mai adesea decât este normal;
  • accese de depresie fără motiv real;
  • alunecare în trecut – cercetarea relaţiilor, obţinerea unei clarificări a problemelor personale;
  • simţim o uriaşă epurare;
  • tensiune, anxietate şi stres la cele mai ridicate niveluri – deoarece simţim că ceva se întâmplă şi nu ştim ce.

Unele dintre aceste simptome sunt resimţite de o mare parte dintre oameni. Mulţi se grăbesc panicaţi să meargă la doctor, la terapeut, la psiholog şi aşa mai departe, dar li se spune de obicei că nu e nimic în neregulă cu ei. Şi acesta este adevărul. Deoarece toate aceste simptome sunt doar temporare şi indică pur şi simplu că aceste transformări fiziologice chiar se petrec.

Câteva dintre REMEDIILE DE UŞURARE A ACESTOR SIMPTOME sunt:

  • Lasă-te în voia valului (nu te împotrivi curgerii), nu te lupta cu ele, cu simptomele.
  • Dacă te simţi obosit sau epuizat, dormi mai mult.
  • Bea multă apă, pentru că procesele de detoxifiere care au loc prin deshidratare sunt accelerate.
  • Pentru a elibera tensiunile emoţionale şi stresul ia valeriană. Schinduful eliberează stresul sistemului limfatic şi ajută detoxifierea.
  • Pentru a uşura spasmele musculare, foloseşte tot valeriana şi încearcă băile de nămol, sau cufundarea într-o îndelungă baie la care adaugi o ceaşcă cu sare Epsom (marină, sau grunjoasă). Fă asta zilnic.
  • Recunoaşte că şi dacă ai palpitaţii sau dificultăţi de respiraţii, acestea sunt datorate chakrelor de la nivelul inimii sau a gâtului care se deblochează şi că aceste simptome sunt temporare. Nu mori, doar te transformi!

Totuşi, nu lua vorbele mele de bune. Consultă-ţi medicul dacă eşti nesigur. Dacă nu ştii de unde să iei valeriană sau schinduf, mergi la orice magazin de produse naturiste, sau pur şi simplu spune în gând numele plantei când ai nevoie de alinare.

Toate energiile vindecării sunt transmise via sunet, deci prin rostirea numelui. Ele sunt la fel de eficiente daca le rosteşti numele în gând sau cu voce tare, pe cât sunt şi atunci când le foloseşti în formă fizică. Încercă şi vezi! Cere îngerilor tăi păzitori să te ajute să-ţi alini durerile. Ei abia aşteaptă să li se ceară ajutorul! Multe dintre simptome pot dura vreo câteva săptămâni şi apoi trec. Unele pot reapărea din timp în timp. Aceste transformări nu sunt în mod necesar experimentate de toţi oamenii simultan. Un procent foarte mic de adulţi au realizat întreaga transformare în formă cristalină şi acum au 1 024 lanţuri de ADN.

Se cunoaşte cazul unei femei care a crescut 7 cm în înălţime şi un număr în mărimea piciorului. Toţi copiii sub vârsta de 7 ani au de asemenea completă această schimbare de structură, sau în foarte scurt timp o vor completa. Bebeluşii născuţi în ultimii doi ani s-au născut cu toţii cu întreg setul de ADN. O parte din oameni se află la începutul acestei transformări şi mulţi alţii parcurg deja procesul de transformare.

Acest proces de transformare este cunoscut ca Procesul de Trezire sau de Ascensiune, sau mai este cunoscut ca Procesul de dobândire a Merkabah, adică a corpului luminos.

E nevoie să ne transcendem fricile şi să învăţăm despre dragoste, despre adevărata dragoste, care trebuie să înceapă cu sine. Deoarece, până nu ne iubim şi nu avem încredere în noi înşine, nu putem iubi cu adevărat şi nici avea încredere reală în altcineva.

Sursa: www.lucratorul-in-lumina.com

Niciun comentariu: