2010 – Cel mai uimitor an al vietii voastre!


" 2010 este anul din care se nasc legendele!
Din multe puncte de vedere, energia acestui an special este mult mai importanta decat cea a anului 2012. Ea este esentiala pentru evolutia planetei. Lucrurile pe care le faceti si pe care le activati in acest an, la scara mare, determina viitorul vostru si contribuie la viitorul planetei. Acesta este anul in care trebuie sa aveti aspiratii inalte si sa va asumati, cu mult curaj, riscuri. Viitorul vostru (si viitorul nostru colectiv) va fi insamantat in lunile care urmeaza. Semintele pe care le plantati in solul fertil al sufletelor voastre in acest an vor prinde radacini in 2011 si vor rodi in 2012.

2010 este anul in care este bine sa va concentrati asupra visurilor voastre, sa renuntati la atasamente, la credintele limitative privind viitorul. Nu mai este nevoie sa va considerati victime ale copilariei, ale circumstantelor sau ale vremurilor in care traiti. Priviti inainte. Incetati sa mai conduceti masina vietii voastre, privind in oglinda retrovizoare. Decideti ca anul care vine va fi cel mai plin de oportunitati, de pasiune, cel mai transformator an din viata voastra de pana acum…si asa va fi!

Acesta este anul in care aveti posibilitatea de a manifesta dorintele inimilor voastre.

In lunile care urmeaza, puteti descoperi adevarul din sufletele voastre. Ceea ce a fost ascuns, se va dezvalui. Este un timp in care sa va ascultati visele si intuitiile si sa observati semnele care va ies in cale. Atunci cand ascultati ceea ce ele va transmit, veti face alegerile corecte. Iesiti din ceata care va inconjoara si patrundeti in stralucirea voastra. Concentrati- va pe lucrurile pentru care sunteti recunoscatori si, pe cat este posibil, nu va mai lasati absorbiti de problemele trecutului. Imbratisati anul care vine, cu placere si bucurie. Tema anului 2010 este: “energia urmeaza gandul”. Gandurile voastre vor deveni noua realitate, cu o viteza tot mai mare. Va rog, nu pierdeti aceasta pretioasa deschidere a timpului.

Iata cateva lucruri pe care le puteti face in zilele ce urmeaza, pentru a profita de avantajele oferite de acest timp foarte puternic:

- Creati un “Colaj cu semintele viziunii” voastre pentru viitor. Acesta este un instrument puternic, ce da rezultate, pentru ca da forma lumii nevazute. Procesul in sine este o ceremonie a creatiei, care faciliteaza procesul prin care visurile voastre devin realitate. Iata cateva sugestii: nu incercati sa gasiti fotografii cu imaginea exacta a “lucrurilor” pe care le doriti. Folositi fotografii sau cuvinte care va creeaza “sentimentul” a ceea ce doriti sa experimentati, ca rezultat al dobandirii obiectului dorintelor voastre. Este mult mai usor sa manifestati ceea ce doriti, atunci cand sunteti in legatura cu “emotia” legata de implinirea dorintei. De asemenea, nu puneti in colajul vostru nimic din ceea ce ar putea face subconstientul vostru sa tipe: “Asa ceva nu se poate intampla”! Colajul vostru trebuie sa fie cat se poate de realizabil. Asezati colajul intr-un loc din care energia lui sa poata fi absorbita de subconstientul vostru.

- Creati o Cutie magica, cu miracole. Aceasta seamana cu crearea colajului, dar este mult mai fluida. Decorati o cutie – poate fi din carton, lemn sau material plastic – iar in jurul laturilor exterioare, scrieti: “Multumesc! Multumesc”! Iar in interiorul capacului, scrieti: “Tot ceea ce e scris in aceasta cutie este adevarat”! Apoi, scrieti-va pe biletele dorintele voastre…ca si cand s-ar fi materializat deja . Cand una dintre dorinte se materializeaza, inlocuiti biletelul respectiv…si, daca vreti, puteti adauga si alte biletele. Puneti in cutie obiecte speciale, cum ar fi cristalele sau petalele de flori. Asezati cutia intr-un loc special, pentru a ajuta la manifestarea visurilor voastre.

Faceti o bagheta a manifestarii spiritului. Decorati o bagheta cu ata, margele, burete, pene s.a.m.d., in timp ce va afirmati intentiile si rugaciunile pentru anul 2010. Fiecare parte reprezinta un aspect diferit al vietii voastre din anul ce va veni. Lasati bagheta afara, timp de 24 de ore, de preferat intr-un loc in care poate primi lumina soarelui de dimineata. Apoi, agatati-o in interior, pentru a putea radia aceasta energie, in noul an."

Denise Linn

Sursa: www.editura-foryou.ro

Niciun comentariu: