Mesaj de la Susy Ward - 2010



E timpul sa incepeti sa comunicati cu sufletul vostru prieteneste si sa ii urmati mesajele, sa faceti schimbarile pe care Divinul vostru interior vi le cere, si sa incetati sa va mai ginditi: „ Dar daca ...?”. E timpul sa deveniti un observator milos si grjuliu, si nu o parte activa a dramelor si traumelor celorlalti. E timpul sa renuntati la chestiile neproductive obisnuite si sa va ridicati deasupra oricarui aspect frustrant al vietii voastre. E timpul sa va concentrati doar asupra pizitivului, sa il puteti materializa si sa simtiti mai multa bucurie si mai putina grija. E timpul sa indepartati lipsa de incredere in sine, resentimentele, criticarea altora, vinovatia, egocentrismul, tergiversarile si regretul si sa umpleti acel spatiu cu dragostea de sine si de ceilalti, increderea in sine si iertarea celorlati, oferind ajutorul acolo unde il vedeti necesar, si apreciind o situatie din toate perspectivele ei. E timpul sa va simtiti impacati pentru ca acum aveti acea putere interioara de a va ocupa foarte bine de orice provocare s-ar ivi intre momentul de acum si Epoca de Aur, unde intreaga viata se desfasoara in perfecta armonie cu Natura.


Da, stiu ca ati mai auzit aceasta , dar daca nu i-ati permis acestor ganduri sa va paraseasca mintea si sa va partrunda in suflet , pentru a deveni automat actiune si reactiune, atunci acum e momentul sa o faceti.

Prin urmare, dupa cum v-am mai mentinonat, acest an este unul de alinari si revelatii! Puteti sa vedeti la stiri unele dintre motivele agitatiei in campul de energie potentiala al Pamantului, in special schimbari .in guverne sau in economiile unor tari, dar chiar daca acele stiri ar fi complete si corecte, mare parte din ce se intampla nu este cunoscuta de majoritatea oamenilor de pe Pamant. Si oricum, nu avem pretentia ca toti ar trebui sa stie ceea ce se prezinta in mass-media, la TV sau radio ca si stiri. Nici nu incurajam acea filozofie, cum ca ignoranta este o binecuvintare – pentru ca nu este! Ascunzandu-ti capul in nisip, nu ti-l protejezi, ci mai degraba iti lasa restul corpului extrem de vulnerabil. Oricum, pe langa faptul de a fi doar observatori care isi folosesc discernamantul, mai recomandam si sa adaugati ceea ce se spune in urmatorul context: cunostiinta colectiva si respingerea cu indignare a violentei, coruptiei si inselaciunii.

Pentru a face doar un comentariu sumar asupra zonelor de cel mai mare interes, ca si confleicte violente si ceea ce aflam despre ele – Iraqul, Afganistanul, Pakistanul, Israelul si Palestina – nu va exista un razboi general in aceste zone, ci doar zone fierbinti care vor arde, si sa se stinga, pana cand, in cele din urma, vechile karme care se manifesta in intregul Orient Mijlociu se vor termina. Acesta include binenteles si Iranul, a carui invazie, profetita de guvernul american, nu va avea loc. Si alte tari din regiune isi manifesta o karma de densitatea a treia. Acolo unde inca mai exista opresiune populara, in special privind drepturile femeilor, schimbarile vor aduce egalitate intre cetateni, iar in tarile unde putini traiesc in opulenta, iar restul in saracie, va incepe o uniformizare a nivelului de trai. Aduceti-va va rog aminte ca reformarea este un proces si nu un inceput sau un sfarsit brusc, si ca fiecare actiune care nu vine de la Dumnezeu intareste energie de joasa densitate a tentaculelor intunericului.

Si desi stirile din mass-media sunt doar varful icebergului, in unele tari exista deja semne ale schimbarilor guvernamentale in concordanta cu nevoile de reforma ale cetatenilor. In altele, unde conduc tirani, putem doar sa va asiguram ca exista curenti subterani, care, in final, vor conduce la inlocuirea acestora. Va rugam indepartati orice grija despre prezent si propuneti-va legi si politici drepte: totul va fi eliminat, pe masura ce conducatorii guvernelor sau vor vedea lumina, sau vor fi inlocuiti de suflete spirituale evoluate, cu multa experienta in guvernare inteleapta.

Dovezi importante exista si in alte domenii majore ale schimbarii, economia, si trebie sa fiu corect depre acest lucru pentru a va pregati pentru momentul cind adevarul va fi relevat. Desi anumite stiri sunt sumbre, faptele sunt si mai serioase. Orice lucru pozitiv ar fi prezentat, este doar pentru a servi interesul bancilor sau al corporatiilor multinationale, care vor sa te faca sa imprumuti si sa cheltui mai mult; oricum, a cheltui cu grija in aceste zile este ceva de bun-simt, ca si a avea niste bani cash la dispozitie, pentru orice nevoie imediata. Vreau sa va vorbesc despre stropul de lumina care apare in economia internationala, pentru ca realocarea bogatiilor lumii sufera modificari profunde: echipe de economisti cu integritate morala, ii vor inlocui pe cei corupti, si vor avea pregatite planuri de tranzitie care sa minimalizeze efectele in timpul proceselor de preluare.

Desi in America se intampla mai rar, exista si tari unde mass-media este mai putin timida in a publica cresterea masiva a prezentei farfuriilor zburatoare pe cerul vostru. Fratii si surorile vostrii spatiali isi fac cunoscuta prezenta tot mai mult, din motive temeinice. Ei trimit mesaje clare guvernelor, in special in SUA, ca este inutil sa li se mai nege prezenta si numarul. Pentru oamenii de pretutindeni, ei arata ca daca intentiile lor nu ar fi fost pasnice, ar fi putut ateriza in masa, si sa preia conducerea planetei. Iar pentru cei ca voi, care stiti ca aceste suflete pereche, membrii ai familiei voastre, sunt binevoitori, semnalul lor va este clar, ca se apropie timpul, cand vor putea sa vina in siguranta, iar cei dintre civilizatiile foarte evoluate care traiesc printre voi, vor putea sa se faca cunoscuti; este asigurarea lor ca momentul marilor schimbari se apropie si ca ei sunt gata sa va asiste in transformarea lumii pe care o co-creati.

Alte lucruri foarte mediatizate sunt intamplarie geo-fizice, temperaturile record, mari sau mici, secetele de durata in anumite zone, sau inundatiile masive in altele, nu numai o vreme anormala, ci si schimbarile climaterice. Ceea ce nu este foarte cunoscut insa, este faptul ca manipularea „vremii” facuta de guverne este partial responsabila pentru aceste numeroase „dezastre naturale”, dar oricum toate aceste intimplari se adauga la prcesul de curatire al planetei – Pamantul a inceput sa elibereze negativitatea acumulata timp de milenii. Si de asemenea nu este foarte cunoscut faptul ca unele distrugerii si numar mare de morti sunt reduse pana la limita posibilului, de catre aceste civilizatii indeparate cu tehnologii avansate.

Suntem constienti de informatiile false pe care vi le ofera Internetul, pe langa multe adevaruri, si un bun exemplu sunt materialele care pretind ca nave extraterestre vor evacua populatia inainte ca schimbarile Pamantului sa faca aceasta planeta imposibil de locuit. Dar NU va fi nevoie de evacuare! Persoanele care primesc acele mailuri nu realizeaza ca sursa lor nu sunt fiintele evoluate spiritual, asa cum pretind, ci exact opusul acestora, iar scopul lor este de a instaura frica.

Probabil ca va ginditi ca este inutil din partea mea sa tot mentionez ca aveti nevoie de mult discernamant in utilizarea atator informatii si sa va lasati condusi de intuitie cand vine vorba de a separa adevarul de minciuna. Dar, deoarece mama mea inca mai primeste mailuri de la oameni care sunt alarmati de aceste informatii, de planuri de evacuare iminente, de diferite tipuri de profetii ale unor lucruri groaznice care urmeaza sa se intample, ca si impunerea legii martiale, sau instaurarea lagarelor de concentrare, ca razboinici ET vor invada lumea si razboaie nucleare sunt pregatite, nu cred ca pun prea mult accent asupra nevoii de a folosi discernamant si intuitie.

Si desi, va siguram tot timpul ca asa ceva nu se va intampla, din cand in cand primiti aceste mesaje si va panicati. Lumina nu va permite o asemenea intoarcere spre densitatile joase ale energiei, iar Pamantul nu a indurat atatea secole de tiranie si varsare de singe, care a provocat toata aceasta negativitate, doar pentru a-si expune dragii lui copii la alte experiente de acest gen!!!

Va spun la revedere si va vorbesc in numele tuturor sufletelor de aici, spunandu-va ca sunteti insotiti pas cu pas, pe drumul spre Epoca de Aur, de catre miliarde de ajutoare si sunteti iubiti de toate Fiintele de Lumina pe care nici nu vi le puteti imagina.

Susy Ward

Niciun comentariu: