Descoperindu-va misiunea individuala



(30 Dec.2009, prin Magenta Pixie)


Recent am primit multe mesaje de la oameni cu varste cuprinse intre adolescenta si pana la pensionare, toti avand aceeasi intrebare. Ei sunt constienti ca se afla pe cale, intelegand ce se intampla la nivel global, dar se pierd cand vine vorba despre gasirea misiunii individuale. Sunt dominati de o anume nesiguranta, cand este vorba sa-si aleaga calea pe care s-o urmeze.

Cum isi pot afla oamenii chemarea interioara? Cum descopera ei care este misiunea lor individuala si in ce directie sa se indrepte? Dorinta lor este sa ajute si sa vindece, si fac tot ce le sta in putinta sa-si aduca contributia in trezirea celor care au nevoie de aceasta, totusi, ei sunt nesiguri cum sa abordeze problema.

Raspunsul Consiliul Innaripat al Constiintei lui Noua: Din perspectiva noastra totul deja s-a planuit si s-au facut harti in amprenta voastra divina originala. Misiunea vietii individului se regaseste in amprenta sa divina originala si individul are capacitatea de a pasi in aceasta cunoastere, caci cunoasterea si memoria acelei amprente originale divine se afla in ADN-ul fiecaruia si, deci, in campurile constiintei aflate in reteaua planetara a luminii.Acest lucru este disponibil si accesibil indivizilor care isi gasesc calea.

Dintr-o alta perspectiva, individul are liber arbitru, adica alegerea ii apartine si aceasta poate fi schimbarea sau ignorarea necesitatii schimbarii ori modificarea (privita ca imbunatatire) programului cu care a venit in aceasta viata.

Pentru indivizii care aleg sa ramana la amprenta originala divina, hotarand sa acceseze planurile si memoriile misiunii individuale, este util ca ei sa observe cu atentie cum li se deruleaza viata, caci acolo gasesc si raspunsul la intrebarea care-i framanta.(Daca evenimentele din viata individului se deruleaza in conformitate cu dorinta pornita din inima, daca totul pare a curge fara obstacole si tot ceea ce i se intampla ii aduce satisfactie si implinire, poate considera ca si-a gasit menirea. Daca, dimpotriva, totul se deruleaza cu mari dificultati, cu eforturi epuizante, cu insatisfacii, atunci, este de presupus ca nu si-a gasit calea pe care ar trebui s-o urmeze. N.M.).



Pentru multi dintre voi, viata actuala poate fi o continuare a unui program ce se intinde pe mai multe vieti, anterioare si/sau viitoare, existand posibilitatea ca in acest program sa fie cuprinse si alte aspecte care reprezinta fiinta totala a individului (aspecte care se pot afla in alte lumi, alte dimensiuni).

La nivel de suflet, voi intotdeauna ati stiut care este misiunea globala si intotdeauna ati stiut ce rol trebuie sa jucati.

Inima voastra va va arata calea.Care a fost intotdeauna dorinta inimii voastre? Amintiti-va jocurile de cand erati copil, visele pe care le-ati avut (noi vorbim aici despre visele reprezentand nazuintele voastre dar si despre unele vise din timpul somnului). Indiciile sunt peste tot in jurul vostru, totul este sa fiti atenti si sa le observati.

Unde se afla talentele voastre, ce v-ar place cel mai mult sa faceti? La ce sunteti buni? Multi dintre voi sunteti vindecatori si ati avut o compasiune fireasca pentru toate lucrurile din copilarie.

Ati simtit o puternica iubire pentru animale si ati observat nedreapta lor suferinta ? Incercati acum sa le protejati, sa le vindecati, sa le faceti viata mai usoara ?

Multi dintre voi sunt vegetarieni, refuzand sa se hraneasca cu corpul altor fiinte. Exista
vindecatori pe pamant veniti sa folosesca virtulile regatelor elementalilor pentru insanatosirea oamenilor. Majoritatea oamenilor au sarcini de captare a energiilor cosmice si dirijare a acestora catre inima pamantului. Printre voi exista si fiinte umane care activeaza ADN-ul celorlalti, prin crearea unor stari de incantare, de bine, prin cantec, prin vorba, prin operele care le scriu sau le picteaza etc. ; rareori ei sunt constienti de rezultatul muncii lor, in folosul celorlalti. Printre acestia, cei care fac channeling, ajuta pe cei interesati sa-si creasca constiinta/constienta. Consumatorii de arta rafinata, isi deschid in timp, chakra coroanei si isi extind aura. Dar ce spuneti de educatori, de formatorii de opinie si de caractere ? Lista modurilor prin care fiecare isi poate gasi utilitatea si rostul in viata poate fi continuata la nesfarsit.
Fiecare dintre voi este ajutat de ghizii sai din lumina, pentru a-si duce munca cu rezultate benefice pentru el, pentru cei pe care-i ajuta si pentru societate, in general.

Cereti ghizilor vostri sa va conduca catre misiunea voastra, daca nu ati descoperit-o inca. Aveti nevoie de claritatea gandului si capacitatea de a procesa cunoasterea interioara si concentrarea pentru intelegerea misiunii personale.

Claritatea gandului depinde de calitatea aerului pe care il respirati, a apei pe care o beti si mancarii cu care va hraniti.

Meditatia, deasemenea, va va ajuta sa dati claritate gandului ; meditatia va ajuta in obtinerea comunicarii cu ghizii inalti din lumina. Meditatia va face sa descoperiti in ce consta amprenta originala divina. Intelegerea misiunii personale faciliteaza realizarea acestei misiuni, in cunostinta de cauza. Daca veti constientiza sincronicitatile si daca veti permite inimii sa va conduca in tot ceea ce faceti, va veti afla, cu siguranta, menirea, scopul in aceasta viata.

Noi suntem Consiliul Innaripat al Constiintei lui Noua.

Sursa: www.lightworkers.org (http://esoterism.ro)

Niciun comentariu: