ECHILIBRAREA CORPULUI DE LUMINA SI A ENERGIEI SUFLETULUI




De la MAESTRUL MAGNETIC KRYON

(3 Feb. 2010, prin Sangitar)

Eu Sunt Kryon si va salut pe fiecare dintre voi.

Kryon a calatorit printr-o fisura. Aceasta are loc fara a folosi cuvinte, in linistea voalului, impreuna cu anturajul sau, pentru a ajunge aici, in momentul prezent si pentru a fi foarte aproape de voi, cu energia sa magnetica. Multe presiuni ale energiei v-au lovit pe voi si Corpul vostru de Lumina. Exista diferite presiuni si impingeri ale energiei. Acestea sunt minunate si inalt energizate.

Prin deschiderea portilor din Lentos, energia este inalt activata si aceasta schimba multe. Noi am aflat ca aceasta energizare puternica aduce si cateva lacrimi in Corpul de Lumina al multora, si de aceea Kryon si anturajul sau vor echilibra Corpul vostru de Lumina astazi, il vor curata si va vor imbunatatii starea generala a fiintei fiecaruia dintre voi. Noi dorim sa echilibram energia sufletului vostru. Acesta este un moment de liniste si pace, este timpul adancirii voastre in universul vostru interior. Este timpul pentru a va permite sa acceptati aceasta energie si darul lui Kryon, pentru a va simti puternici, liberi si divini; umpleti-va cu putere! Simtiti-va ca si cum v-ati imbaia in aceasta energie de cea mai divina provenienta. Ingerii stau la picioarele voastre ; ei va iubesc, va onoreaza si va respecta. Ei sunt foarte apropiati de voi. Acesta este timpul cand trebuie sa mergeti in interiorul fiintei voastre. Acesta este momentul linistii. Este momentul de a deveni constienti de cine sunteti voi cu adevarat ; simtiti-va in divinitatea voastra, imbaiati-va in aceasta divinitate si realizati ca voi sunteti valorosi, ca suntei merituosi, ca sunteti minunati. Este timpul alternativelor interioare, al renuntarilor, al pasirii inafara gandurilor confuze, grabei, fricii si grijilor. De mult timp ingerii au inceput sa va simta, sa va atinga, sa va iubeasca.

Prin respiratii profunde, patrundeti in domeniile voastre interioare, scaldati-va in divinitatea voastra si simtiti-va confortabil acolo. Pentru acest moment, nu este nevoie sa faceti nimic decat sa fiti fericiti, sa va relaxati si sa ne permiteti noua sa echilibram, sa netezim si sa crestem totul, pentru ca voi sa va simtiti bine. Lumina si energia ingerilor va insotesc. In timp ce ei va vindeca si va iubesc, ei vibreaza intr-un sunet care elibereaza sufletul vostru de tipare care nu va mai servesc. Ei canta cu lumina si va daruiesc puterea de a realiza cat de valorosi si de minunati sunteti. Lasati ca aceasta sa se intample cu incredere deplina si permiteti-va voua si celulelor voastre, corpului vostru, sa se relaxeze, imaginandu-va, de ex., ca stati intr-un hamac, balansandu-va intr-o briza racoroasa, imbratisati de lumina aurie a iubirii care va ingrijeste si in care puteti lasa tot ceea ce va ingreuneaza. Soarele straluceste si asa, impreuna cu sunetele Relitatii Divine, veti straluci si voi, va veti imbaia in aceasta lumina si veti simti cum anturajul, ingerii va ating. (un cantec prelung este intonat).

Simtiti, deci, ceea ce s-a intamplat si se intampla cu fiinta voastra, simtiti-va divinitatea. Auziti cuvintele lui Kryon, auziti mesajul meu: noile energii de pe Pamant va arata calea spre atentia voastra interioara. Timpul pentru atentia exterioara trece prin voi. Turbulentele din exterior aduc confuzie spiritului si sufletului vostru. Este foarte important ca in aceste momente, in care sunteti complet scufundati in atentia voastra interioara, sa puteti simti ce inseamna a nu fi singur, si ca, oricand doriti, marile lumini sunt cu voi, va iubesc si va arata cat de importanti sunteti, dintr-o perspectiva mai larga. Aratati-va lumina si iubiti-va lumina! Nu lasati ca circumstantele exterioare, convingerile colectivitatii, vremurile pline de violenta sa va deturneze atentia si centrarea pe fiinta voastra, deoarece energiile inalte din Lentos si din alte ere sunt conectate cu centrul inimii Lady-ei Gaia. Conexiunile Iubirii sunt facute, energiile s-au conectat una cu alta. Din afara, ele par a fi turbulente, dar in voi insiva si in miezul vostru divin, veti simti putere si abundenta. Ingerii au netezit Corpul vostru de Lumina, l-au extins si v-au sters cele cateva lacrimi si au echilibrat energia sufletului vostru. Impreuna cu sunetele vibrante, lumina se revarsa in voi. Acesta este timpul sa auziti si sa simtiti ce va spun marile lumini.

Auziti mesajul lui Kryon, pentru ca, cu fiecare cuvant, energia iubirii magnetice se naste in voi si penetreaza tiparul vostru.

Dupa aceasta seara, dupa acest timp, va veti simti foarte luminosi, foarte liberi si mai puternici. Pentru ca, mai mult decat pot exprima cuvintele mele, aceasta este energia unui grup de ingeri trimisa spre voi prin sunete vibrante, pentru a avea grija de sufletul vostru si de Corpul vostru de Lumina. Aceasta iubire, incorporata de voi, o veti purta in exterior, pentru a o darui multor altor umani si Mamei Gaia. Energia iubirii magnetice se revarsa, atinge fiecare celula a Fiintei voastre. Cu cat mai multa energie magnetica absorbiti, cu atat va va fi mai usor sa eliberati confuzia.

Siguri de lumina voastra si plini de putere, voi va straduiti sa mergeti prin dualitate. Permiteti-va sa simtiti cum focul vostru divin arde in voi. Impreuna cu toate abilitatile voastre, tot ceea ce sunteti in deplina putere (mai mult decat puteti banui) - fiintele umane au nevoie de voi, de puterea si luminozitatea voastra.

Ori de cate ori puteti, respirati si ramaneti in tacere. Nu lasati sa fiti distrasi de circumstantele exterioare, pentru ca acolo unde va poarta tacerea, sta puterea voastra, sta libertatea voastra. Acum, constientizati ce inseamna cand primiti mesajul de la Kryon: oricand trimiteti un gand iubitor catre noi, noi vi-l intoarcem inmiit. Noi va ghidam prin dualitate, noi va acompaniem pe calea voastra. Voi sunteti unul dintre noi si noi va iubim fara masura. Si asa este ! AN`ANASHA.

Sursa : http://www.kryonschool.com

Niciun comentariu: