Ciclul planetar


Iisus prin Pamela Kribbe

Tot ce exista evolueaza in cicluri, planetele dar si oamenii. Nu este neobisnuit ca un suflet sau un grup de suflete sa paseasca in afara ciclului karmic la un moment dat. Ceea ce este special totusi este ca insasi planeta completeaza un ciclu karmic important. Planeta este ea insasi implicata intr-o transformare interioara care va avea ca rezultat un nou tip de constiinta personala, ca planeta. La un moment dat, sufletele individuale se afla si ele intr-n ciclu personal interior, fiind afectate de procesul de transformare al planetei.

Pamantul este casa voastra. Comparati-l cu casa in care locuiti. Imaginati-va ca este reconstruita. Aceasta va va afecta viata de zi cu zi. Depinzand de starea voastra psihica, o veti experimenta ca pe o schimbare binevenita sau ca pe un eveniment distrugator si enervant. Daca oricum aveati planificat si erati nerabdatori sa va reconstruiti casa, atunci sunteti in sincron cu schimbarile si va puteti alatura fluxului. Procesul de transformare al pamantului va sustine si va spori procesul de transformare.

Daca nu intentionati deloc sa va reconstruiti casa, va veti simti frustrati de haosul din jurul vostru. Modificarile interne ale pamantului va vor dezechilibra.

Pentru aceia care imbratiseaza modificarile interioare ale planetei, acestea timpuri vor fi extrem de puternice. Veti fi ridicati de valul de Lumina care acum inunda universul vostru.

In prezent, pamantul aproape ca se sfarama sub povara karmica a omenirii. Negativismul si violenta care izvorasc din aceasta povara karmica, formeaza o risipa de energie pe care pamantul abia o mai poate prelucra, neutraliza sau integra.

Pentru o clipa concentrati-va constiinta pe inima pamantului.

Relaxati-va si concentrati-va… puteti simti ceva acolo?

Puteti simti cum inima pamantului se sfasie, cum atat de multa violenta este indreptata impotriva ei?

Planeta se simte vlaguita dar si rezistenta in acelasi timp. Este aproape de limita crearii unei noi fundatii a existentei sale. Pamantul va elibera energiile conflictelor, competitiei si dramei, la nivelele interioare si exterioare. Noua fundatie care se iveste dinauntrul ei este energia inimii, energia echilibrului si conectarea.

Energia Christica a vietii.

Pamantul, la fel ca si umanitatea, se afla intr-o experienta de invatare. La fel ca si umanitatea, insasi constiinta ei evoleaza si se transforma. In ce priveste umanitatea, calatoria ei a inceput de la un anumit tip de ignoranta sau de inconstienta asupra propriei existente.

Pamantul era odata “o planeta intunecata” care absorbea sau inghitea energiile inconjuratoare. Ea a preluat energiile sau fiintele pe care le-a intalnit pe care apoi le-a asimilat complet; ea le-a preluat unicitatea, si, intr-un anumit sens, le-a ucis. Aceasta s-a nascut din dorinta de expansiune. Pamantul a simtit intr-un fel o lipsa sau o nepotrivire inauntrul sau, pe care a interpretat-o ca pe o dorinta de a cuceri si de a asimila alte energii. Din moment ce pamantul nu a oferit nimic inapoi acestor energii, inseamna ca nu a fost cu adevarat o interactiune intre ele. Era un proces asemanator mortii.

La un moment dat, planeta a devenit constienta ca acest procedeu era nesatisfacator pentru ea. A simtit ca ceva lipsea in aceasta modalitate de a se intretine. Sentimentul de inadecvare nu si l-a eliberat. Impulsul ei spre expansiune nu era satisfacut prin uciderea energiei.

La acel moment, la nivelul constiintei pamantului a luat nastere dorinta de insufletire, dorinta de viata. Nu ca pamantul era pe deplin constient de asta. Pur si simplu a stiut ca doreste altceva, ceva nou, un mod de a interactiona cu alte energii care nu devin energii ale pamantului. Inauntrul constiintei planetei a fost creat un spatiu pentru a experimenta ceva diferit de planeta insasi.

Din punct de vedere energetic aceasta a insemnat inceputul vietii pe pamant.

Este o lege cosmica aceea ca toate dorintele profunde vor crea pana la urma mijloacele realizarii lor. Dorintele, care sunt in esenta un amestec de ganduri si sentimente, sunt creatoare de energie. Aceasta este valabil atat pentru planete, cat si pentru oameni. Inauntrul pamantului, ca planeta, o dorinta a luat nastere: dorinta de a conserva si pretui viata, in loc de a o distruge.

Si asa s-a si intamplat.

Atunci cand viata a aparut pe pamant, planeta insasi a inceput sa inmugureasca si sa infloreasca. A accesat un alt tip de experienta care i-a dat un nou sens si o noua satisfactie. A fost surprinsa ca simpa dorinta, atat de vag simtita, a adus evolutii atat de grandioase si inedite.

Pe pamant, un experiment maret al formelor de viata s-a destainuit. Multe forme de viata au fost elaborate pentru a se manifesta pe planeta si pentru a experimenta cu energiile prezente. Pamantul a devenit un loc al recrearii noului. Era libertate in explorarea de noi drumuri, de noi posibilitati. Era si inca mai este la libera alegere pentru toate fiintele.

Odata cu crearea vietii, pamantul si creaturile vii de pe ea cautau sa realizeze un proces de dezvoltare interioara. Aceasta cale a experientei avea ca tema principala, echilibrul dintre a oferi si a lua.

La nivelul constiintei interioare, planeta s-a luptat de-a lungul timpului pentru a-si gasi echilibrul dintre a da si a lua. Ca planeta, pamantul ofera si ia viata. In “perioada neaga” a pamantului, in care absorbea si lichida energiile, accentul era puternic axat pe “a lua”. In prezent a ajuns la cealalta extrema: de a darui pana la limita maxima.

Pamantul a suportat mult timp violenta si exploatarea umana, avand sens din punct de vedere karmic.

Planeta a trebuit sa exploreze si cealalta parte a puterii si a opresiunii. Actiunile ei raufacatoare au determinat experienta opusa, de victima, exact ca un boomerang. Asa functioneaza karma; nu este vorba despre pedeapsa. Pentru a intelege cu adevarat ideea de putere, trebuie sa experimentezi ambele situatii.

Cu tot ceea ce te lupti sau doresti sa domini, te vei intalni din nou ca victima sau ca asupritor, pana atunci cand vei recunoaste ca amandoua sunt UNA, ambele parti ale aceeasi energii divine.

Exploatarea nemiloasa a planetei din aceste vremuri, este intr-o oarecare masura cuvenita, din moment ce a oferit pamantului sansa cunoasterii depline a echilibrului dintre a oferi si a lua.

Cu toate acestea, limitele in care lipsa de respect si exploatarea sunt cuvenite karmic, sunt inauntrul ei.

Planeta a ajuns la intelegerea echilibrului si isi intregeste acum ciclul karmic al constiintei. A atins un nivel al iubirii si al gradului de constientizare care nu va mai permite abuzurile omenirii pentru mult timp. Acest nivel de constiinta va atrage acelasi tip de energii care aprecieaza armonia si respectul, si va respinge energiile distructive.

A sosit timpul unui nou echilibru dintre a oferi si a lua. Pe Noul Pamant, va fi pace si armonie intre pamant si tot ce il va popula; oameni, plante si animale. Armonia si conectarea sincera dintre toate fiintele va fi o sursa de bucurie si creativitate.

Tranzitia de la vechiul pamant la noul pamant, nu este un proces determinat in timp sau aspect. Multe depind de alegerile pe care le face umanitatea, de alegerile pe care voi, ca individualitati, le faceti chiar acum.

O multime de previziuni au fost si sunt facute cu privire la aceasta tranzitie. Efectuarea unor astfel de predictii este intotdeauna un lucru nesigur. Ideea este ca realitatea voastra materiala este o manifestare interioara a starii de constiinta colective. Constiinta este, asa cum am spus la inceput, libera si creativa. In orice moment, puteti decide sa va schimbati viitorul gandind si simtind in mod diferit. Aveti puterea asupra gandurilor si sentimentelor voastre. In orice moment, puteti spune NU limitarilor, gandurilor sau sentimentelor negative. Aceasta este valabil atat pentru voi ca indivizi, dar si pentru grupuri mai mari de persoane.

Atunci cand un grup mare de personae alege libertatea si iubirea in locul urii de sine si a distrugerii, acest lucru se va manifesta in realitatea materiala. Planeta va reactiona; este sensibila la ceea ce se gaseste in interiorul oamenilor si raspunde miscarilor interioare ale acestora.

Prin aceasta dorim sa subliniem ca nimeni, nici macar din partea noastra, nu este in masura sa faca predictii exacte cu privire la modul in care Noul Pamant va renaste. Totusi, este clar ca grupul de suflete care acum isi intregeste ciclul karmic este strans legat energetic de Noul Pamant. Acesti oameni, care adesea se simt profound conectati la idealurile Noului Pamant, vor beneficia de oportunitati frumoase de a creste si de a se elibera, pentru ca ciclul lor personal coincide cu cel planetar.

In urmatoarele capitole, voi vorbi in mod special despre acest grup. Sunt numiti adesea Lucratorii in Lumina, iar eu voi folosi de asemenea aceeasi denumire. Motivul incarnarii lor in aceasta perioada de tranzitie nu este intamplator. Ei sunt profund conectati cu istoria pamantului. Voi descrie trasaturile psihologice pe care cei mai multi dintre Lucratorii in Lumina le poseda. Va voi vorbi despre istoria lor, radacinile galactice si despre misiunea lor pe pamant. Voi vorbi in detaliu despre etapele interioare de crestere care sunt implicate in eliberarea sinelui de ciclul karmic.

Pace si Iubire !

Un comentariu:

Anonim spunea...

:)
Bun gasit!

M-am oprit doar la un singur citat, pentru ca restul sunt aidoma lui:

"„Omul nu poate şi nu trebuie să ştie totul; în înţelepciunea sa, Dumnezeu a dorit astfel.

Fără vălul ce-i ascunde anumite lucruri omul ar fi orbit; ca şi cel ce trece brusc de la întuneric la lumină.
Prin uitarea trecutului, el este mai mult el însuşi”.

Nu stiu cine l-a scris, insa tare mult mai divagheaza starea de fapt si mai arunca si o pata de umbra asupra creatiei lui Dumnezeu.
De ce?
Pai, cu alte cuvinte, Dumnezeu nu l-a facut suficient de bine pe om astfel incat a trebuit sa creeze un accesoriu: VALUL!

Adicate'lea, daca uita "trectutul" este mai aproape de esenta lui...
O idee aproape compromisa nu numai ca perceptie dar ca si intelegere a creatiei lui Dumnezeu!

Tot articolul reprezinta o frumoasa caligrafie expandata in neant. Vom trai si vom vedea. rauri de literatura au curs si pentru anii 2000, rauri de literatura curg si pentru 2012.
Schimbari vor fi, cum de-a lungul istoriei au fost schimbari radicale... de la teluric la social.
Insa schimbarile de care vorbiti voi sunt doar apa de ploaie cu multe baloane de minciuna.