Reconectarea - Eric Pearl


Reconectarea este cartea care va schimba multe puncte de vedere şi moduri de a aborda tratamentele bioenergetice, atât de către medici, cât şi de către pacienţi. Vom afla ceea ce trebuia să ştim de multă vreme – ne putem vindeca singuri! Citiţi şi vă convingeţi de energia deosebită a acestei cărţi!
EDITURA FOR YOU

„Această carte oferă o perspectivă interesantă şi proaspătă asupra dinamicii vindecării.”
-dr. Deepak Chopra, autor al volumelor Calea Iubirii şi Întinereşte şi trăieşte mai mult

"Eric e un om uimitor, care are minunatul dar al vindecării.
Citiţi această carte şi transformaţi-vă!”
- John Edward, medium clarvăzător, autor al volumului Trecerea dincolo

„Această carte reprezintă adevărul – adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat, aflat la dispoziţia oricui ... Dacă aveţi intenţii serioase cu privire la sănătate şi vindecare, citiţi această carte!”
-dr. Christiane Northrup, autor al volumelor Corpurile Femeii, Înţelepciunea Femeii şi Înţelepciunea menopauzei

„Dacă citiţi numai două cărţi anul acesta, asiguraţi-vă că acest giuvaer este una dintre ele.”
-dr. Hank Wesselman, autor al volumelor Spiritwalker, Medicinemaker şi Visionseeker

Oare de ce doctori şi cercetători faimoşi în domeniul medical din toată lumea sunt interesaţi de vindecările extraordinare pe care le relatează pacienţii dr. Eric Pearl? Ce înseamnă când aceşti pacienţi relatează dispariţia bruscă a unor afecţiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA şi pareza spastică? Şi ce înseamnă atunci când oamenii care interacţionează cu Dr. Pearl relatează apariţia bruscă a unei capacităţi de a accesa această energie vindecătoare – nu doar pentru ei, dar şi pentru alţii? Ce este acest fenomen?
Ei bine, poate că va fi nevoie să reanalizaţi tot ce aţi citit, până acum, despre vindecarea convenţională. „Noile” frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” şi vă duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, până acum, tuturor şi oriunde. Cartea vă conduce de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul că Reconectarea dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.


"Fenomenul Reconectarii ne transporta, într-o masura diferita, înapoi în amintirile noastre interioare, la aceasta epoca de aur - si ne leaga cu sentimentul nostru initial, de conexiune profunda cu tot ce este viata.

Ne întoarcem si - în aceeasi masura - înaintam catre ceva nou. Vindecarea vine din aceasta integritate. Adevarata vindecare. Vindecarea ce aduce evolutie. În ciuda a tot ce se spune despre „întoarcere”, adevarul este ca nivelul de vindecare despre care vorbim aici nu ne-a fost accesibil tot timpul.

La un moment dat, specia noastra era conectata mai deplin, era „întreaga”, asa ca frecventele specifice reconectarii nu erau necesare. Ne-a fost accesibil altceva, însa; capacitatea de a înalta constiinta colectiva la nivelul la care putem accepta si putem gazdui frecvente de genul acesta. Nivelul acesta a fost atins, în sfârsit, iar universul a hotarât ca acum este momentul ca ele sa fie prezentate. Cu totii avem capacitatea de a transporta aceasta noua frecventa de vindecare. Nu este un dar pentru câtiva alesi -guru sau „sfinti” (în acceptiunea generala), Este un dar al acestui timp; inteligenta si întelepciunea de care avem nevoie ca sa ne îndrume este deja aici.

Ca rasa, patrundem la un nivel de frecventa la care neadevarurile nu îsi vor mai putea antrena vibratiile si - fiind prea dense - pur si simplu se vor destrama; separarile vor fi vindecate, iar superstitiile vor disparea. Pornim în acest proces incitant de a pasi în propria noastra frica, de a recunoaste cum - de multe ori - ea vine deghizata sub forma unor ritualuri de iubire si frumusete. Desi, dintr-un motiv oarecare, universul a ales sa ma „însamânteze” cu aceasta energie ca sa încep procesul de ridicare a frecventei, se pare ca, pe zi ce trece, din ce în ce mai multi oameni îsi gasesc locul, ca participanti la acest fenomen.

Prin aceasta lucrare, noi ne ridicam nivelul general de constiinta, Lasându-ne în urma superstitiile si credintele demodate - evoluând ~ ne pregatim sa ne asumam urmatoarea mantie de putere si responsabilitate."

Eric Pearl

Puteti comanda aceasta carte aici: Editura For You
sau o puteti gasi in format digital aici: Reconectarea

Niciun comentariu: