Ioan Muntean - Terapie colectivă (Buzău, iunie 2010)


Eu sunt CALEA, adevărul şi viaţa.” [v. Ioan 14,6] Iisus.

"Este bine să lăsăm deoparte orice supărare, prejudecată şi pretenţie. Această atitudine ne permite să primim mai multă energie şi informaţie si de o calitate mai bună."

SINTEZĂ

"Când Iisus îşi îndeamnă ucenicul să lase morţii să-şi îngroape morţii ne arată că în starea normală viaţa trece pe lângă noi ca şi cum am fi adormiţi, pentru că pentru conştiinţa obişnuită trecutul este timpul real, iar prezentul este doar trecerea de la trecut la viitor, este doar o trecere momentană. Trecutul este real şi la fel şi viitorul, dar prezentul este ireal pentru conştiinţa obişnuită.

Când ne trezim numai prezentul este real. Trecutul e ca un bloc şi dacă ne ducem la aspectele mai puţin bune din trecut le transferăm prin rezonanţă în viitor. Viitorul este cu atât mai frumos cu cât trăim mai armonios fiecare clipă. Cu cât trăim mai armonios în prezent cu atât se armonizează şi trecutul şi viitorul…

Această lucrare se bazează pe cercetările care se fac. Dacă ar fi un singur caz s-ar putea crede că este o întâmplare. Dar acestea se repetă. Cei cu care lucrez ajung să se transforme în peste 95% din cazuri ceea ce indică un fenomen care trebuie cercetat. Gradul de transformare al fiecărei persoane este în funcţie de cât reuşeşte să se deschidă cu sufletul pentru a primi energia Întregului. Din acest motiv Iisus ne spune tuturor “Credinţa ta te-a vindecat”. Şi soarele vine până lângă geam dar pentru a intra în casă trebuie să dăm draperiile deoparte…şi cu cât le dăm mai mult deoparte cu atât poate intra mai bine… Transformarea nu prezintă nici un risc întrucât sistemele proprii ale fiecărei persoane se autoreglează, în funcţie de modelul divin din fiecare. Rolul meu este de catalizator ca să se poată întâmpla lucrurile.

Alchimia este ştiinţa transformării lucrurilor în aur. În gândirea oamenilor aurul este simbol pentru spiritul pur. Alchimia spirituală semnifică transformarea fiinţelor umane… transformarea calităţilor noastre inferioare, precum frica, ignoranţa, vrăjmăşia şi ruşinea, în cele mai preţioase lucruri care există: iubire şi împlinire. Ajungem să trăim în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Noi trebuie să ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu pentru a o putea trăi.

Soluţia alchimică a fost căutată de foarte mult timp. Dar aurul poate fi cumpărat şi cu bani. În aceste condiţii alchimia spirituală este mult mai importantă pentru că un suflet frumos nu poate fi cumpărat cu toate bogăţiile din lume.

Alchimia spirituală are ca efect şi alchimia corpului. Cercetările confirmă că celulele comunică şi prin intermediul undelor, că se produc transformări chiar şi la nivel de ADN, creşterea imunităţii sub influenţa gândirii şi mai ales trăirii frumoase… Acestea reconfirmă ceea ce se face si prin intermediul meu.

Corpul este format din miliarde de celule. Ele intră în diverse combinaţii până formează corpul. Şi noi suntem o parte din ceea ce numim Întreg sau Creaţie Divină. Menţionez că aşa cum ne arată Iisus prin intermediul tuturor Dumnezeu Tatăl, Întregul, este cel care face lucrarea. În cazul meu observ cum influenţa alchimică se bazează în primul rând nu pe realizarea unui anumit lucru, ci pe simpla existenţă. Este suficient să-i verific parametrii unei persoane, sau să discut cu altcineva despre ea şi să înceapă procesul de îmbunătăţire a parametrilor, de armonizare. Viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Dumnezeu. Îmbunătăţirea stării de sănătate şi a viitorului sunt o rezultantă a acesteia. Împreună cu cei de care mă ocup suntem pe o cale directă.

Cercetările pe care le fac confirmă că influenţa este profundă. Această influenţă, îmbunătăţirea sănătăţii şi a viitorului, se transmite şi spre cei apropiaţi – neamuri şi prieteni – dar în primul rând spre copii şi nepoţi. Aceasta demonstrează încă odată că toţi suntem in legătură, că formăm un tot.

Cca. 95% din cei care ajung la mine sunt ajutaţi. Nu pot fi ajutaţi cei care nu vor sau nu pot să se deschidă cu sufletul pentru a primi energia Întregului pe care-l numim Dumnezeu. Este stimulată, în primul rând, regenerarea naturală a sistemului uman şi numai în caz de urgenţă se intervine clasic medical. Potenţialul de regenerare naturală este mult mai mare decât ne putem imagina. Consider că este important să fie o colaborare cât mai bună între terapeuţi şi medicina clasică.

Acestea toate pot fi privite şi din punct de vedere ştiinţific şi din punct de vedere religios. Ştiinţa şi religia sunt două puncte din care vedem acelaşi Întreg."

Ioan Muntean - Alchimie Spirituala

Multumesc pe aceasta cale si lui George Enea pentru tot ceea ce face: georgeenea.blogspot.com


Ioan Muntean - Terapie:

Niciun comentariu: