Eclipsa de Luna in Gemeni


Eclipsa de Luna in Gemeni:
21 decembrie

O analiza succinta realizata de Barbara Hand Clow ((ii multumim Anei Nicolai)

Anticipez ca acest ciclu lunar sa fie cu totul de neuitat, deoarece samanta acestei Luni Noi da roade in timpul eclipsei de Luna la 29 grade in Gemeni, din 21 decembrie. Aceasta eclipsa totala se produce cu aproape 15 ore inaintea Solstitiului de Iarna, astfel incat energia ei se rasfrange chiar asupra sezonului de iarna. In timpul acestei eclipse de Luna, Soarele, aflat la 29 de grade in Sagetator, e foarte aproape de Centrul Galactic, iar Mercur retrograd este „ars” de Centrul Galactic. Asta inseamna constienta!!! Eclipsa va fi total vizibila in SUA, mai ales pe coasta de vest, pe la miezul noptii.

Dupa cum multi dintre voi stiu, ceremoniile mondiale s-au focalizat pe realizarea armoniei dintre masculin/feminin, la inceputul Zilei a Saptea, iar aceasta eclipsa ne arata ca urmeaza sa fim infuzati cu cunoastere cosmica privind modul in care sa revenim la echilibrul dintre sexe. Simt ca folosirea asteroizilor principali - Ceres, Juno, Atena, Vesta – ne vor lumina pe calea prin care putem descoperi Unimea, in acest an.

In timpul Eclipsei de Luna, Juno face opozitie exacta cu Jupiter/Uranus in Pesti. Juno guverneaza suferinta profunda cauzata de separarea launtrica de propriul nostru sex, care este apoi oglindita in afara noastra. Observam aceasta neliniste, atunci cand femeile invidiaza alte femei, iar barbatii incearca sa impiedice apropierea altor barbati de femeile lor. Asta inseamna in primul rand gelozie - o emotie care-i face pe multi oameni sa inceteze sa faca lucrurile importante din viata lor, complacandu-se sa traiasca intr-o stare de gelozie. Jupiter, in conjunctie cu Uranus in Pesti, ne-a extins si ne-a transformat in fiinte pline de compasiune, odata cu ultima conjunctie la 27 de grade in Pesti, din 4 ianuarie. In continuare, pe masura ce Jupiter si Uranus intra in Berbec, experientele noastre legate de expansiune si transformare vor fi indraznete, provocatoare si dificile. Asadar, opozitia exacta dintre Juno si Jupiter/Uranus, chiar inainte de conjunctia lor, trebuie sa fie importanta. Poate ca acest complex adus de Juno constituie principalul motiv pentru care Elita scapa nepedepsita pentru conducerea oamenilor, ca pe niste turme de oi; se pare ca ea submineaza, in mod perfid, puterea personala a majoritatii indivizilor.

Opozitia dintre Juno si Jupiter, in conjunctie cu Uranus, evidentiaza problemele pe care le avem cu separarea de identitatea noastra esentiala si formeaza o cuadratura mare cu linia eclipsei, chiar pe Centrul Galactic. Acest aspect sugereaza ca, in timpul acestei influente eclipse de Luna, dobandirea sentimentului de compasiune ar putea fi realizata prin vindecarea complexelor de separare de identitatea noastra sexuala interioara. Ii intreb pe barbati: barbatul vostru interior este framantat din cauza vinovatiei, este meschin, de moravuri usoare si mediocru? Sau sunteti mandri, transparenti, intregi si buni in interior? Femei, este femeia voastra interioara maltratata, zgarcita, geloasa si razbunatoare? Sau, sunteti libere, generoase, sincere si bune? Fireste, puteti afla multe dintre raspunsuri, analizandu-va partenerul important din viata voastra.

Problema pe care o aduc in discutie este una eterna, iar aceasta eclipsa uimitoare evidentiaza vindecarea launtrica, de care avem nevoie ca sa atingem Unimea. Chiron/Neptun se despart, pentru ca si-au incheiat rolul, iar acum noi trebuie sa vindecam separarea launtrica barbat/femeie. Apoi, mamele si fiicele se vor iubi cu sinceritate, iar tatii si fiii se vor asocia intre ei si vor invata impreuna meserii. In dimensiunea a patra (4D), Pluton le va elibera din Ciclu pe fiicele captive, iar Uranus ii va elibera pe fiii nostri, de razboi. In urmatoarea mea analiza, vom avea in vedere cum se transmite energia puternica a eclipsei Solstitiului de Iarna, facandu-l sa devina o forta energetica, pe care o vom impartasi in timpul acestei ierni profunde.

De Barbara Hand Clow

Sursa: Editura For You

Niciun comentariu: