Interviu cu Drunvalo Melchizedek 2011 - partea 2


D: Nu oamenii, ci alte forme au sfarsit creand o lume plina de obiecte electromagnetice care omorau lumea; apoi au venit rase ET, care le spuneau oamenilor niste lucruri despre ei insisi (despre ET) si plecau. Le-a luat cam 100 de ani sa inteleaga – iar cand au inteles, au devenit Lumina pura. Erau intr-un fel in aceeasi forma, dar puteau merge unii prin altii; au continuat sa mearga si au inteles ca nu este obligatoriu ca spiritul sa ia o forma fizica si au evoluat la un nivel non-fizic de existenta; au continuat sa mearga in acea directie, uitandu-se la noi ca si cum am fi niste catelusi. Ei isi aduc aminte de vremea cand erau si ei asa si ne spun “stim ca aveti dureri cand treceti prin ceea ce treceti, dar va putem ajuta” – si tocmai asta incearca sa faca, sa ne ajute. Pentru ca ei stiu ca exista un Singur Spirit, o Singura Sursa pentru viata de pretutindeni.

L: Vrei sa spui ca, la un anumit punct, aveau corp si, incetul cu incetul, s-au transformat in Lumina?

D: Problema este ca lumea crede ca trupul fizic este real; ca lumea este reala; ca Pamantul este real, solid, fix si ca nu va pleca niciodata, nicaieri, etc., ca se poate schimba, dar ca e acolo. Asta nu reprezinta adevarul. Adevarul este aproape incredibil: adevarul este ca, atunci cand Iisus a spus ca “Adevarul va va elibera!”, a vrut sa spuna ca, atunci cand iti vei da seama de cine esti tu cu adevarat, numai atunci esti liber. Nu va trebui sa mai..

L: ...iti faci griji…

D: ... nu numai griji. Orice vei simti ca ai nevoie, ca vrei, ca iti doresti, vei putea crea imediat – vei fi capabil sa faci aceste lucruri. Si asta este doar o faza; vom evolua foarte repede, in niste fiinte foarte, foarte inalte.

S-a descoperit un oras stravechi in Peru – Caral – si ceea ce s-a descoperit acolo este ca nu existau pereti, ziduri care sa protejeze orasul, nu aveau instrumente de moarte, nici un fel de instrumente de aparare; totodata, nu s-au gasit corpuri fizice. Asta a fost in urma cu 5.125 de ani – exact in timpurile ultimului ciclu al calendarul mayas si, din acel moment, am intrat intr-o noua Era. Era dinaintea acesteia noi, a fost o Era non-violenta – iar existenta acestui oras o dovedeste in mod clar. Probabil ca in acele timpuri intelegeam ceea ce inseamna a muri in mod constient (aveam constiinta mortii) – prin a lua cu noi corpul fizic. Nu este nici o urma de corp fizic in acest oras. Nici corpul lui Iisus nu a fost gasit.

Acum ne aflam intr-un nou ciclu pe care suntem pe cale sa-l parasim, acesta fiind un ciclu foarte violent. Este absolut incredibil, razboi dupa razboi dupa razboi; sistem de aparare dupa sistem de aparare! Noi suntem pe cale sa intram intr-un ciclu complet non-violent – numai ca, de aceasta data, nu ne vom mai intoarce in altul violent – asta este ultimul.

Dupa cum am mai spus, am mers in viitor, peste 2000 de ani si stiu ca ar trebui sa trecem printr-un nivel de haos. Asta s-ar putea intampla, dar altceva se intampla acum, in Univers. Popoarele indigene inteleg.., Universul Insusi …, tot acest ciclu ajunge la un sfarsit, ciclu despre care mayasii vorbesc, precesiunea echinoctiilor – toate converg catre un singur punct, pe data de 21.12.2012. Dar, in aceeasi perioada, in fereastra de timp de care vorbesc mayasii – si care este cu cativa ani inainte si dupa 21.12.2012 – mai este un ciclu care se incheie, un ciclu urias, cel mai mare cu putinta! Este inceputul si sfarsitul acestui Univers. Acest Univers si cu tot ceea ce stim despre el nu va mai exista foarte curand. Stiu ca stiinta va spune “ei, sunt numai prostii!”, dar vor vedea, vor sti si vor intelege. Nu va mai fi aici.

Suntem pe cale sa transcendem spre un nou nivel de constiinta, ne vom indrepta in sus foarte rapid, toata omenirea impreuna cu toate fiinţele de peste tot; ne vom misca spre in sus, spre in sus, spre in sus, pana la un nivel care se numeste nivelul dimensional 144. Iar de acolo va fi un pas foarte mic pana la nivelul 145-lea – ceea ce este mare lucru – si, in momentul in care vom fi acolo, acest Univers va disparea si vom fi intr-un Univers complet nou, care nu a fost pana acum si vom fi ca niste bebelusi – nu vom intelege nimic la inceput, dar vom fi total protejati si ne vom misca; nu vom avea corpuri; vom fi spirit pur si vom incepe din nou, intr-un mod nou de a exprima viata. Eu, unul, sunt foarte emotionat de toata povestea asta, pentru ca eu am amintiri foarte vechi, indepartate (inapoi, in timp) despre Univers.

L: Cat de demult?

D: Dinaintea acestui Univers, cu mai mult de 16-17 milioane de ani in urma, ba chiar imi aduc aminte cu mult mai inainte. A fost un Univers inainte de Universul asta, un alt Univers va veni si va merge la infinit si inainte si inapoi, dar nu cunosc pe nimeni care sa le fi cunoscut pe toate – nici macar Melchizedech. Il cunoastem pe cel vechi, pe asta nou si incepem sa il cunoastem pe cel care va veni – chiar si noi suntem niste bebelusi. Deci, nu sunt prea multe lucruri noi in Univers: aproape tot ce s-a intamplat pana acum, s-a mai intamplat si inainte, in alta parte.

L: Dar pentru noi e foarte nou.

D: Pentru mine nu este, dar ceea ce se va intampla, in cadrul acestor schimbari, pentru a ajunge in Noul Univers, este nou si pentru mine. De ce este nou... am sa-ti spun ceva: motivul pentru care populatia creste asa repede (dar si motivul pentru care sunt atat de multi ET - sunt peste 250.000 de culturi aici; SUA stie doar despre 56 dintre ele, dar sunt foarte multe) ... toti sunt aici pentru ca privesc/urmaresc rasa umana si ceea ce se intampla. Pentru ca ceea ce se intampla si ceea ce urmeaza sa se intample, nu s-a mai intamplat niciodata, nicaieri. Asta nu s-a intamplat niciodata pana acum. Are legatura cu evolutia si cu viteza de crestere si cu modul în care noi am evoluat. Nu putem spune cat de repede vom evolua in continuare, credem ca viata noastra este naturala si normala, credem ca asta este tot ceea ce exista. Dar asta nu este tot ceea ce exista.

Acum 100 de ani, mergeam pe cai – poate acum 110 ani iar ideea de a merge pe Luna era de neconceput – total de neconceput. Ideea ca poti ridica un lucru mic, pe care il numim telefon mobil, sa il tii la ureche si sa vorbesti cu toata lumea de pe planeta – hai, sa fim seriosi! – nu era nici in cele mai indraznete minti. Ca sa ajungi la nivelul la care noi am ajuns cu toate astea, intr-un timp foarte scurt, in mod normal ar fi luat mult mai mult timp. Ceea ce s-a intamplat cu noi, este ca am mers incredibil de repede. Credem ca acesti pasi sunt normali, dar in urmatorii 5 ani vom merge atat de repede si vom deveni ceva ce, in acest moment, nici nu ne putem imagina. Nici nu putem sa credem.

L: Dar tu poti?

D: Da, stiu exact ce se va intampla si ce vom face. In momentul in care ajungeti acolo, veti realiza ca ati mai fost si inainte. Cu alte cuvinte, cand ajungeti acolo, veti spune:’oo, da, imi amintesc!”, dar asta este primul pas. Vom evolua foarte, foarte repede. Cand ajungem in dimensiunea a 4-a – asta ia, de obicei, sute de mii de ani, dar noi vom termina si vom implini complet a 4-a dimensiune, in numai 2 ani – vom evolua si mai repede, din nivel in nivel, ne vom muta de la un nivel la altul foarte rapid, in moduri in care nimeni nu a mai vazut pana acum. De aceea toata "lumea" de pretutindeni este atat de fixata pe acest graunte de nisip, aflat in mijlocul pustietatii/ lui nicaieri – adica Pamantul – pentru ca Dumnezeu ne-a ales pentru un motiv anume. Stiu ca crestinii, evreii si musulmanii vor innebuni cand vor auzi asta, dar nu este pentru motivul pentru care cred ei. De fapt, nu are nicio legatura cu asta, ci cu totul altceva – in care nici nu pot sa intru acum – iar acesta va fi punctul din care incepe noua evolutie. Toata lumea stie ca va fi afectata din cauza acestei evolutii rapide in care suntem si ca va lovi pe toata lumea. Daca se intampla ceva intr-un loc, se intampla peste tot.

L: Da, foarte multi oameni trec prin perioade foarte grele.

D: Stiu ca este dificil.

L: Totul intra in colaps.

D: Da, asa e. Tot ceea ce poti face, este sa stai in inima, sa stai conectat cu interiorul tau si trebuie sa simti conexiunea ta cu Dumnezeu si cu viata de pretutindeni. Fiecare fiinta de pe Pamant are o conexiune sacra, intima, cu Dumnezeu si cu tot ceea ce exista. Numai ca noi am uitat asta. Credem ca suntem doar niste fiinte umane banale, ca suntem un nimic. Nu e adevarat – ca suntem un nimic! Noi suntem ceva important, ceva foarte special, dar poti sa spui asta despre orice forma de viata. Noi chiar suntem speciali si importanti! Daca ne conectam, daca ne amintim cine suntem cu adevarat, daca ne amintim cine este fiecare dintre noi, atunci vom gasi un remediu foarte simplu la toate astea, iar daca vom intra mai adanc..., iti voi explica.

L: Hmmm....

D: Vrei?

L: Sa mergem mai departe. Sa auzim.

D: Ei bine! In interiorul corpului nostru – corpul nostru, asa cum am mai spus, este un instrument, un templu sacru, sfant – detinem aspecte incredibil de puternice puse laolalta; putem sa facem orice, cand spiritul stie cum sa foloseasca trupul. Vreau sa spun ca nu este nimic ce nu putem face: putem crea realmente o planeta, o galaxie. Nu spun poate sau ai putea.., probabil.., eu spun tu poti! Poti sa faci orice, nu e vorba de ceva comparativ cu ceea ce este posibil. Asta cand spiritul este complet aliniat cu corpul, iar partea corpului care este cea mai importanta, fara nici un dubiu, de necontestat, este inima. E de departe mai mareata decat creierul, iar eu pot sa dovedesc asta!

Daca din punct de vedere stiintific studiezi actul conceptiei, privesti lucrurile intr-un anumit fel: exista o sfera care este ovulul, spermatozoidul intra in el si sunt 10-11-12-15 spermatozoizi care intra – nu este ceea ce e scris in carti, dar este in stiinta – si ovulul, printr-un proces, incepe sa se divida. Stim asta. La 512 celule se formeaza un camp in jur, ca un halou, ce se transforma in ceva care, literalmente, incepe sa creasca si devine inima umana. Deci, ceea ce devine, este inima umana. Acesta este un stadiu in evolutia umana: atunci cand esti in interiorul pantecelui mamei, cand esti o inima – nimic altceva! Nu ai creier, nu ai brate, nu ai picioare, nu ai ochi, nu ai nimic – esti doar o inima care incepe sa bata. Ceva mai tarziu, abia dupa ce inima incepe sa bata, putem vedea ca inceputul, prima parte, prima zona a corpului uman este inima. Cu siguranta! Si ceea ce se intampla in continuare, este ca trupul iese in afara, din inima. Si iese incetisor afara, apar bratele, iar inima ramane in cavitatea toracica, in piept. Cand incepi sa vorbesti despre alte conexiuni din interiorul corpului – precum aceia dintre voi care studiaza kundalini-yoga sau krya-yoga – ti se spune ca trebuie sa pui varful limbii pe cerul gurii intr-un anume fel – din pacate, foarte multi dintre acesti oameni nu stiu de ce sau ce se intampla cu adevarat. Motivul pentru care limba este atat de importanta, este pentru ca in interiorul inimii se afla un spatiu foarte mic, care se numeste locul sacru din inima, – despre care putem citi in Upanishade, scrieri de acum 5.000 de ani –, locul unde are loc creatia. Orice a fost vreodata creat, la orice nivel al existentei, a venit de acolo – din acel loc mic din interiorul inimii.

Cand inima a creat creierul, a creat si o carare, o cale care duce la creier, dar spiritul obisnuia sa se afle in acel spatiu mic din interiorul inimii. Cand am cazut, acum 13.000 de ani, am parasit inima si ne-am dus (prin acea cale) in creier. Asa a fost dezvoltat ego-ul si ne-am uitat toata intelepciunea, toata cunoasterea. Functionam la un nivel foarte simplu, folosindu-ne doar puterea creierului care nu reprezinta nimic. Puterea inimii este infinit mai mareata decat cea a creierului, atat decat intelepciunea, cat si decat cunoasterea – toate acestea.

Ei bine, modul in care noi traiam in interiorul inimii si cel in care faceam lucrurile, era sa traim din inima, cu inima si sa controlam creierul, ca si cum am fi avut o telecomanda – si faceam acest lucru prin varful limbii.

Iata de ce este important varful limbii – in interiorul corpului, in relatie cu inima. Cand, la inceput, suntem o inima si corpul iese din ea, care e primul lucru care iese? Primul lucru care iese din interiorul inimii este varful limbii si, in mod evident si adevarat, poti sa vezi in acest fel legatura dintre varful limbii si locul sacru din inima. Si nu numai asta: limba – cand iese afara si ajunge pana unde e ea in final, cand ajunge pana sus unde se afla acum in corp – formeaza ca un sac care contine inima şi vine pana sus la nivelul pieptului, se termina cu limba. De asta este foarte important varful limbii, pentru ca limba este fizic conectata cu inima.

Pe cerul gurii se afla un anume punct care este conectat direct cu talamusul, cu glanda talamus; este acea parte importanta care stabileste legatura dintre inima si creier, asa cum era inainte. Talamusul este ceea ce "aprinde" undele alfa si creierul. Atunci cand iti misti limba pe cerul gurii, nu pot sa explic prea bine acum, dar este realmente o legatura sexuala intre inima si creier – o relatie sexuala este stabilita intre acestea doua si incepe in talamus, iar cele 4 parti ale creierului intra in alfa, la niveluri foarte inalte. Cand aceste 4 parti ajung la o anumita putere, intr-un aumit fel – ceea ce poate lua o dupa-amiaza, sau 30-40 de ani – cand asta se intampla, apare o lumina verde in interiorul capului. Poate fi verde-galbui sau verde-albastrui, dar o lumina verde apare. In acel moment, instructiunile din timpurile stravechi sunt sa mergi in glanda pineala, in chakra pineala care se afla in centrul capului – exact in mijlocul tubului de respiratie – unde va apare o bila ca un ochi. Glanda pineala insasi este realmente un ochi; poti merge in scrierile stiintifice si sa citesti despre asta – Jacob Liberman este cel care stie cele mai multe despre acest subiect si care a scris o carte “Lumina, medicamentul viitorului”, unde descrie toate astea. Acel ochi – glanda pineala – este o sfera halou care ar trebui sa fie de marimea unui ochi normal, dar pentru ca nu l-am folosit – a intrat intr-o entropie – s-a micsorat, dar este un halou, are receptori de culoare in interior, are o lentila pentru a vedea, insa lentila este indreptata (priveste) in sus, pentru ca pe acolo noi primim prana vietii, de deasupra. In acel moment – cand vezi lumina verde – trebuie prin intentie sa misti acel ochi, de la directia in sus spre directia in fata, prin mijlocul fruntii, prin punctul celui de-al treilea ochi. Acest loc nu este jos spre sprancene, ci daca masori distanta dintre varful nasului si varful barbiei, iar apoi aceeasi distanta o muti in partea de sus (de la varful nasului spre frunte) acolo se afla iesirea celui de-al treilea ochi. Nu este jos intre sprancene, este cumva in mijlocul fruntii, iar cei trei ochi aproape ca formeaza un triunghi. Iar cand faci miscarea dinspre sus spre fata, te uiti spre chakra pituitara care sta in fata acelui punct si apoi, ceea ce se intampla este ca lumina verde se transforma intr-o spirala si, in cele mai multe cazuri, spirala se termina in acel punct si il fixeaza/inchide – fixeaza acea chakra pituitara. Poti realmente sa vezi cum se intampla chestia asta. Iti explodeaza mintea cand vezi ca se intampla asta. Cateodata pot fi cercuri concentrice, din ce in ce mai mici si mai sunt alte variante in cazuri foarte rare, dar 99% din cazuri se intampla printr-o spirala si simti toate astea.

Apoi mai este o alta chakra, una chiar in spatiul din fata fruntii, a unei alte glande din cap. Apoi se leaga toate acestea 3 impreuna si cand faci asta, 8 fascicule (bare) de lumina ies afara din cap, se leaga intre ele si formeaza o sfera de lumina in jurul capului si stralucesti in intuneric – stiinta a fotografiat aceasta stare si va pot pune in legatura cu oameni care sa demonstreze asta – astfel ai un halou in jurul capului, asa cum avea Iisus – si acum ai cel de-al treilea ochi deschis. In acest fel, in acest moment, te afli la mijloc intre constiinta umana si urmatorul nivel de constiinta. In acel moment, ai doua moduri de a merge mai departe, de obicei se alege unul dintre ele – si anume, sa folosesti creierul pentru a vedea intr-acolo. Cand faci asta, capeti capacitati extrasenzoriale – stii lucruri, vezi lucruri, poti face diverse lucruri, sa misti obiecte prin camera, sa bagi mana prin pereti – poti face tot felul de astfel de lucruri si poti crea orice, dar nu recomandam sa se faca asa ceva, pentru ca creierul nu are intelepciune, este un instrument polarizat – jumatate masculin, jumatate feminin – si tot ceea ce creezi de acolo, va fi polarizat. Vei obtine ce ti-ai dorit – dar, in acelasi timp, vei obtine si exact ceea ce nu iti doresti si de aceeasi intensitate.

Dar este si un alt mod de a crea, si anume din inima – ceea ce este cu totul diferit, pentru ca ai ochiul inimii (cel de-al treilea ochi), prin care poti vedea. In acest fel, pe langa cele 6 simturi umane de baza, realmente apare si un alt simt, dintre posibilitatile pe care le avem. Uitandu-te prin cel de-al treilea ochi esti capabil sa vezi lumea exterioara, intr-un fel care este stravechi si te poti uita la orice, poti sa stii lucruri pe care nu le-ai gandit vreodata. Este acel punct – punctul de deschidere – prin care putem vedea ingeri, fiintele plasmatice, putem sa intram in fluxul reamintirii a ceea ce suntem cu adevarat. Atunci cand vedem in acest fel – in spatiul sacru al inimii este inregistrat totul, acolo este cronica acasha a intregului univers – avem propria noastra cronica acahsa de unde am venit inainte de a fi aici, iar cand suntem in acea stare, ne putem aminti despre orice, oricand – orice vrem sa stim, doar ne punem atentia si apoi intentia spre ceea ce vrem sa stim si toate amintirile revin.

L: Multumesc pentru aceasta calatorie!

D: Aceasta este cea mai importanta informatie pentru existenta fiintelor umane, in acest moment. Oricine si le poate aduce aminte, dar ia timp ca sa stabilesti toate astea. Ceea ce vreau eu intr-adevar sa mentionez, este ca e posibil ca oamenii sa nu gaseasca acea reamintire, suficient de repede. In aceste schimbari prin care urmeaza sa trecem – si aici mayasii sunt corecti – cand vorbim despre schimbarea polilor, despre schimbari majore ale Pamantului, la niveluri care sunt EXTRAORDINARE… guvernele noastre sunt nefolositoare, religiile sunt nefolositoare, totul este nefolositor. Singurul lucru pe care il aveti, este corpul vostru! Si pe voi insiva, si pe familiile voastre si pe oamenii pe care ii iubiti. Acolo unde esti, acolo unde vei fi – intr-o masina, avion, tren sau mergand ...

L: Eu vreau sa fiu aici.

D: Da, stiu. De asta eu nu mai merg nicaieri in alta parte. Vreau sa fiu aici.

L: Este un loc bun?

D: Da, este. Dar oriunde te-ai afla, esti intr-un un loc bun pentru ca sa poti practica cel mai simplu lucru dintre toate: miscarea inspre inima si, cu adevarat, sa traiesti din inima. Daca incepi sa traiesti din inima, o vibratie incepe sa apara, sa se intample in interiorul spiritului tau si al constiintei tale. Aceasta vibratie este recognoscibila de catre Mama Pamant, de Tatal Soare si aproape toti ET o recunosc. Insa cine ne intereseaza sa o recunoasca? Pe noi toti ne intereseaza foarte mult ca aceasta vibratie sa fie recunoscuta de catre Mama Pamant. In timpul acestei schimbari, aceia sunt oamenii pe care ea ii va proteja (cei care vor avea acea vibratie, pentru că asa ii va recunoaste – n.tr.). Nu ma intereseaza daca vei sta intr-un vulcan pentru ca ea, intr-un fel, cumva, te va da la o parte din acel vulcan si te va tine in viata, in timpul acestui proces. Aceia vor fi oamenii care vor fi rugati sa mute constiinta umana, la urmatorul nivel. Ceilalti oameni, care nu pot gasi modalitatea prin care sa treaca peste asta, nu vor fi raniti, dar vor muri – moartea nu este un lucru rau, este doar o tranzitie. Ei vor trece prin moarte si vor merge la un alt nivel al existentei, cel mai probabil de unde au venit – asta este ce spun nativii americani si triburile Hopi, asta este ceea ce cred ei: cum ca va fi un numar masiv de morti, in acea perioada, va fi incredibil, daca te vei uita, va arata oribil, dar trebuie sa iti aduci aminte ca este doar o tranzitie si ca totul este o.k. si cu adevarat sa crezi in tine insuti si sa crezi in conexiunea cu Dumnezeu, sa crezi in viata de pretutindeni. Daca vei crede asta, nu numai ca te vei ajuta pe tine, dar iti vei putea ajuta familia, pe cei pe care ii iubesti si vei fi unul dintre primii oameni ai noii omeniri, unul dintre primii oameni care vor face aceasta tranzitie.

Practicand fiintarea din inima inseamna ca trebuie sa renunti la ego, sa nu fii atasat de lucruri fizice, de masinile tale, de banii tai, de nimic, doar trebuie sa fii acolo pentru viata. Si, sa stii ca, indiferent ce se intampla, viata va fi in regula cand va trece printre toate astea. Mai exista un mod de a simplifica lucrurile – eu inca incerc sa gasesc o modalitate de a prezenta aceasta idee, sa inteleg o modalitate prin care sa prezint asta – intr-un mod foarte simplu: as spune... "este ceea ce este"!

Daca vei studia krya-yoga sau kundalini-yoga vei vedea ca si ei au cheia; si budismul tibetan au cheia, si diferite forme de sufism detin cheia, sunt multe triburi indigene in lume, care stiu exact despre ceea ce vorbim – pentru ei aceasta este limba lor, inteleg exact ceea ce vreau sa spun. Noi credem ca suntem atat de evoluati, dar sunt aceste triburi de care suntem atat de departe; sunt atat de departe deasupra... Sunt oameni in Columbia care traiesc la 55oo m in interiorul muntilor, oameni care stralucesc in interior si leviteaza la 1 m deaspura pamantului – acesti oameni ne tin pe noi in viata, mai mult decat oricine altcineva. Ei pastreaza echilibrul lumii, ca sa nu cadem intr-un haos total. Sunt aceiasi oameni pe care noi am incercat sa ii distrugem, pentru ca nu intelegem ceea ce sunt. Este o rusine ca noi incercam sa distrugem acesti oameni care au ajuns atat de departe.

L: Se pare ca sunt stramosii nostri, care pastreaza cunoasterea in secret fata de oameni, cum ar fi nativii americani.

D: Noi, cu totii, suntem varful unei piramide, fiecare cu liniatura lui si toate acestea merg pana jos, la baza tuturor liniaturilor. Cand ajungi la baza, ceea ce este jos, este unul. Daca mergi mai departe de asta, suficient de jos, orice se intampla cu noi, se intampla cu toata piramida vietii. Deci, avem o responsabilitate dincolo de noi insine. Cand suntem in astfel de timpuri, care nu se intampla foarte des, cu tranzitii uriase, ar trebui sa ne gandim trecand mult dincolo de noi, si de intrebari de genul “oare, eu voi supravietui?” Ce fel de supravietuire ar fi??? Nu vorbim aici despre supravietuire, despre continuitatea vietii fiintei umane pe Pamant, ci despre supravietuirea la un alt nivel de existenta – sa luam ce a fost omenirea si sa o ducem dincolo, la un alt nivel de existenta.

L: Asta largeste sfera de desfasurare a conversatiei.

D: Pai, despre asta este vorba. De fapt, despre modul in care s-au intamplat lucrurile pe Pamant. Acum mult timp in urma, o multime de ET au venit de pe alte planete si s-au impreunat cu noi si cu Planeta Mama... Apoi a fost felul in care oamenii au folosit gresit energía, iar asta a cauzat toate problemele… era ceva oribil ceea ce s-a intamplat! Apoi, totul s-a intors cu 180 grade si, in final, am devenit ceva ce are o valoare mareata pentru toate formele de viata de pretutindeni. Cine s-ar fi gandit ca asta ar putea fi adevarat? Nimeni nu s-a gandit ca se va intampla asa ceva, dar acum o putem vedea intamplandu-se si acesta este Locul – nu e nici un dubiu in mintea nimanui. Toti stiu ca asta se va intampla, chiar si cei care sunt aici in misiune, din cele 250.000 de culturi. Cei care au venit aici in nave spatiale, cu vehicule interdimensionale si chestii de genul asta, reprezinta nivelurile cele mai joase. Cei care sunt evoluati cu adevarat, pot face orice – crezi ca Arhanghelul Mihail vine cu nave spatiale? Nu are nevoie. El poate fi oriunde vrea, oricand vrea.

L: Si atunci, cum e cu fiintele plasmatice?

D: Acelasi lucru. Au procedat un pic diferit: cand ingerii s-au fixat in a 4-a dimensiune, acestea s-au fixat in cea de-a 3-a si invata cum sa ajunga in a 4-a si mai sus. Deci, sunt conectate cu Pamantul, sunt fiinte ale Pamantului, s-au nascut aici, nu sunt ET sau din alta parte, sunt fiinte care sunt de aici, inca au o conexiune cu Pamantul.

Toate formele de viata au evoluat in diverse feluri. Un spirit poate deveni un paianjen, altul a devenit un cal, altul o fiinta umana – e acelasi spirit. Am urmarit cum posibilitati diferite au ajuns in diferite moduri de existenta, dar cand urmaresti orice fel de forma de viata, cand ajunge inapoi la Sursa, fiecare vietuitoare e o singura fiinta, un singur spirit. Toate formele de viata evoluate stiu asta. Formele de viata de joasa vibratie au venit cu ideea ca suntem diviziuni, dar nu suntem. Adevarul cel mai inalt este ca nimic din toate astea – Pamantul, Galaxia, corpurile noastre – nu ar fi existat altfel, toate acestea sunt Creatie din Spirit. Este o imagine. Nu e nimic mai mult decat ceea ce am putea numi o imagine holografica a tuturor formelor de viata. Nu este real.

L: Este o imagine destul de trista. Arata destul de nemiscata.

D: Arata intr-adevar asa; vei fi foarte surprinsa, dar poti schimba orice.

L: Putem fi pe plaja, acum?

D: Aici era candva, o plaja. Aici era sub apa, acum 100 de milioane de ani – toate aceste roci sunt fine, pentru ca au fost slefuite de apa, de trei ori.

L: O groaza de lucruri nu sunt explicate in carti: lucruri despre Marea Piramida, Sfinx.

D: In legatura cu Sfinxul, dl. X arata ca Sfinxul ar trebui sa fie mai vechi din cauza tiparelor apei – acestea sunt de o asemenea natura, incat pentru a sapa cam 4-5m, apei ii ia aproximativ 7000 de ani – si asta, daca ploua torential in fiecare zi si noapte, timp de 7000 de ani. Cand el spune ca este mai batran de 7000 de ani – ceea ce mi-a spus mie personal – e pentru ca, probabil, nu a plouat timp de 7000 de ani in fiecare zi si noapte – probabil ca a fost o perioada mai lunga de timp si au stabilit o vechime de 250.000 de ani pentru Sfinx. Ei spun un minimum de 250.000 de ani si, de fapt, in cea mai mare perioada a timpului, Sfinxul a fost ingropat in nisip, pana la un moment dat, cand i s-a descoperit capul, care iesise afara. Deci, noi nu ne intelegem istoria, nu intelegem cine suntem si ce suntem, de ce suntem aici si despre ce este vorba in toate astea si totusi am devenit cel mai important lucru din aceasta existenta. Viata este uimitoare! La toate nivelurile, ea este uimitoare!

L: Totul trebuie recreat, pentru ca totul este bazat pe fapte false.

D: Numai in mintea umana. Pentru ca alte forme de viata au o intelegere mult mai clara asupra istoriei noastre si a ceea ce s-a intamplat de-a lungul timpurilor. Noi stim multe despre ceea ce s-a intamplat in trecut – iar ceea ce putem face este sa ne uitam la ceea ce s-a intamplat in trecut. Stiinta se poate uita inapoi la stele si sa vada ceea ce s-a intamplat la acele niveluri. Noi ne-am dus la fiecare Planeta/Stea din Existenta/Univers si am studiat-o de la inceput pana la sfarsit, ca si fiecare lucru care a aparut si de ce. Biblioteca a ceea ce este posibil sa fie, e mult mai mare decat atat. Sa vezi ceea ce urmeaza sa se intample aici, acum....de aia sunt asa de entuziasmat de ceea ce se intampla ...

L: Da, esti foarte entuziasmat, Drunvalo!

D: Da, sunt ca un copil mic!

L: Multumesc pentru ca ne impartasesti acest entuziasm!

D: Ooo, da! Abia astept, sunt nerabdator! Aproape ca niciodata nu se intampla lucruri noi. Zicala veche “nimic nu e nou sub soare” este cam adevarata. Si aproape niciodata nu a aparut ceva nou. Pana acum! Acum, aici! Asta este nou! Ceea ce urmeaza sa se intample, este ceva ce nimeni nu a mai facut vreodata inainte. Asadar, suntem nemuritori – chiar daca stim sau nu. Toti suntem nemuritori, pentru ca nu vom muri, dar vom trece prin ceva ce Dumnezeu a aranjat pentru noi, intr-un mod nou pe care nimeni nu l-a mai trăit ca experienta, pana acum. Si atunci, cum sa nu fii entuziasmat??? Asta este incredibil! Am avut drum lung pana sa ajungem aici si eu sunt pregatit si fiecare este pregatit si va fi exact ce si unde trebuie sa fie– chiar daca stie sau nu. La un nivel foarte, foarte profund, noi stim asta si stim exact ce urmeaza sa se intample si este uimitor. Vor veni niste timpuri in care noi toti, toata omenirea, chiar si cei care vor muri si vor mai face o data calatoria, toti ne vom intalni sus si ne vom spune “aaa, iti aduci aminte cand eram pe Pamant? Si toata nebunia care era acolo?”

L: ...in timpuri preistorice...

D: Da, ne vom aminti si va parea ca a fost cu mult timp in urma. Apoi, va fi un punct mort. Este vorba de acel moment in care vom face un lucru pe care eu abia astept sa-l vad: vom trece prin toate nivelurile de existenta, lucru care de obicei dureaza miliarde de ani in timp, dar noi vom face asta intr-un interval de minute. Nu-mi pot nici macar imagina acest moment, cum ar putea sa fie, dar o vom face si stim ca o vom face pentru ca Maestri Inaltati ai Pamantului au facut-o – toti, mai putin 7 dintre ei, care au ramas aici.

In 1996, Maestri Inaltati – cam 8000, care erau fiinte umane, ce au reusit sa mearga doar un pic inainte in Constiinta si au devenit nemuritori, si inca sunt conectati la Pamant si la evolutia acestuia – nu intentioneaza sa mearga nicaieri, pana cand nu mergem cu totii. In 1997 au plecat de pe Pamant, lasand sapte dintre ei aici, iar ei au facut calatoria pe care noi urmeaza sa o facem. Si au reusit – au mers pana la acel alt nivel de existenta, s-au conectat acolo, au lasat o jumatate din ei acolo si aproximativ cealalta jumatate a facut drumul inapoi aici – deci asta este in ADN-ul nostru. Stim exact ceea ce vom face, stim precis cum sa o facem, nu mai e un mister in acest moment. Totul este foarte adanc in interiorul fiecarei fiinte umane si o vom face. Daca intr-adevar am sti ceea ce urmeaza, am celebra, am sarbatori! Chiar daca va trebui sa facem fata schimbarilor polilor si tuturor acestor lucruri – cui ii pasa? Urmeaza sa facem ceva uimitor si incredibil si va fi o calatorie de iluminare, dincolo de tot ce a aparut vreodata pana acum. Toate formele de viata vor fi in urma noastra. Si pentru ca fiintele umane vor conduce – toata viata va fi dupa noi. Toate firele constiintei vor fi in spatele nostru, dupa noi.

L: Multumesc, multumesc ca ne-ai impartasit toate aceste lucruri cu noi! Am prins ideea – energiile patrund si sunt sigura ca toti cei care ne privesc/aud sunt incantati de acest moment. Ai fost foarte generos ca ne-ai oferit din timpul tau. Esti foarte pasional, copilaros, creativ, uimitor! Multumesc!

D: Si tu esti la fel – de asta te-am ales sa faci acest lucru, pentru ca imi place foarte mult spiritul tau!

L: Multa iubire de aici din Sedona!

Sursa: Editura For You

Niciun comentariu: